Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toy story

Odsuwa się ode mnie

Polecane posty

Gość Toy story

Ostatnio jest bardzo zestresowana, chociaż pozornie tego nie widać, ma sporo poważnych problemów. Zdarza się jej szybko denerwować, gdy rozmawiamy, łatwo wyprowadzić ją z równowagi. Zauważyłem, że obojętnieje na okazywanie uczuć, często nawet dotknąć jej nie można, żeby nie irytowała się. Wiem, że to najprawdopodobniej przez stres, ale już wymyślam sobie, że pewnie ma dość związku. Porozmawiać z nią na ten temat? Czy nie pomyśli, że jej nie rozumiem, nie potrafię zrozumieć tego, że jest w trudnej sytuacji? Tylko to nie jest miłe, niemalże całkowity chłód ze strony partnera

POROZMAWIAĆ !!!! I TO SZYBKO

Gość Toy story
Ostatnio nie wytrzymała, popłakała się przez to wszystko, czym musi martwić się. Przepraszała, powiedziała, że jestem jedyną osobą, której zwierzyć się i to jej pomaga. Na kogo teraz wyjdę? Egoistę, który wyżej ceni swoje problemy niż jej.

koniecznie z nią porozmawiać a może nawet wziąźć ja gdzieś gdzie troszkę zapomni o całej cholernej rzeczywistości! nie prawic morałów nie wypominać tylko posłuchać! byc cierpliwym i oddalać się jesli ona się oddala... a w ogóle to najlepiej postawić się na jej misjcu i pomyślec czego by się chciało... :-)

miało byc oczywiście nie oddalać gdy ona sie oddala :-)