Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wena jest kingkonga

Jak postępować z laskami

Polecane posty

Gość w dół bo już było

Gość coś w tym jest

Niestety dużo prawdy w tym jest:( kobiety na ogół lubią dresiarzy,chamów,bo lubią doświadczać róznych stanów emocjonalnych nie lubią miłych którzy im \"słodzą\" bo taki zwiazek jest dla nich po prostu nudny Wolą nieobliczalnych,jeżdżących po 180 km/h,wyprzedzajacych na zakretach bo takich uważają za męskich

Gość w gore bo warto

Gość piwko
NO i zeby byl napompowany i zeby nic nie umial ,bo i tak nie bedzie madrzejszy

Gość panijesienkojaz
andrzej z bilgoraja -widze ze masz kompleksy

Gość purple_imagination
Ha ha ha nieźle się uśmiałam:P Myślę że jest w tym trochę prawdy ale tylko odrobina...Autor troche przesadził ze swoimi osądami:P Ktoś musiał go serio skrzywdzić :D:D:D I dobrze mu tak (taki żarcik) :D no albo ma kompleks małego członka jak to ktoś wyżej napisał:D

Gość purple_imagination
A...i jeszcze jedno... kobiety lubią jak się im prawi komplementy i "słodzi". Tylko ze jeżeli tego "słodzenia" jest za dużo i nie ma w nim rzadnej nutki niepewności:P , jeżeli jesteśmy pewne że facet jest już nasz...to on się nam po prostu NUDZI i tyle...

Świetne rady, ale do postępowania nie z kobietami, ale z sukami. Ich jest całkiem sporo i mam nadziję, że tylko do takich dobiera się autor. Co za śmieć!!! On nie zasługuje, żeby być nawet przez chwilę z najbrzydszą i najmniej bystrą kobietą, bo ona jest CZŁOWIEKIEM. Ludzie powinni być z ludźmi, a takich cwaniaków należy odilozować od społeczeństwa i wreszcie byłby jako taki porządek... Fuj, co za rzygociny... Tak się nawet z psem nie postępuje. Mnie nigdy tak nie potraktowano, bo takie typy można wyczuć na odległość i skutecznie ich unikam. Ale jeśli ktoś postąpiłby tak, jak mówi chociaż jeden z tych punktów, to jest skończony. Mam nadzieję, że panowie nie będą słuchać rad autora i będziemy żyć jak ludzie =)

Gość AnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnA
prawda w oczy kole - UWAGA - kobieta to napisała do wszystkich punktów bym się nie zgodziła - wole miłego co odwozi tramwajem niż debila w bmw, ale np z tymi sportami ekstremalnymi i zgrywaniem obojętnego na wszystko twardziela, który ma wszystko gdzieś... hmm... tak coś w tym jest :D no i nie musi być jakimś nie wiadomo jak przystojnym maczo heheh.... ale coś w nim musi być, no nie okłamujmy się JAKOŚ musi wyglądać, podrawiam

Gość w gore bo warto

Gość dziala
ktokolwiek to pierwszy napisal jest moim guru :P