asik679 0 Napisano Marzec 22, 2007 z lewej strony brzucha, w okolicach jajnika wyczuwam dziwną, czasem bolesną gulkę. Z drugiej strony takiej nie mam. Czasem jest ona bardziej wyczuwalna (szczególnie przed i podczas okresu),a czasem mniej. Czy któraś z Was miała coś takiego, co to może oznaczać ? Nie daje mi to spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powinnaś Napisano Marzec 22, 2007 natychmiast zgłosić się do ginekologa albo chirurga, a nie zaszkodzi zasięgnąć opinii obydwu lekarzy. Ale nie martw się na zapas, ja miałam coś takiego w węźle chłonnym i okazało się, że to nic groźnego. Tylko nie zwlekaj za długo. Wszystko będzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.a.j.a. 0 Napisano Marzec 22, 2007 A dlaczego nie pojdziesz z tym do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asik679 0 Napisano Marzec 22, 2007 ... nikt tak nie miał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asik679 0 Napisano Marzec 22, 2007 u lekarza byłam jakies 3 miesiace temu, miałam robione usg, wykryli tylko jakiś wolny płyn i tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.a.j.a. 0 Napisano Marzec 22, 2007 asik - marsz do lekarza! 3 miesiące to jednak jest trochę czasu, a co w związku z tym wolnym płynem lekarz mówił? co to w ohgole jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asik679 0 Napisano Marzec 22, 2007 nikt do końca nie wiedział. stwierdzili, że może to być zwykłe pęknięcie pęcherzyka i wysłali mnie do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asik679 0 Napisano Marzec 22, 2007 dodam, że zawsze miałam bardzo obfite i długie miesiączki, a teraz miałam bardzo krótki, prawie bezbolesny i delikatny okres. Może to być przyczyna brania tabletek (jestem przy trzecim opakowaniu), ale boję się, że może to mieć też coś wspólnego z tym \"czymś\" w moim brzuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.a.j.a. 0 Napisano Marzec 22, 2007 No przy tabletkach miesiączki są mniej obfite i mniej bolesne. Ja bym radziała jak najszycbiej iść do lekarza, nie ma co gdybać... A tablety to shit i tyle...Idź do lekarza i daj znać co Ci dolega;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.a.j.a. 0 Napisano Marzec 22, 2007 trzymam kciuki, zeby wszystko było OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asik679 0 Napisano Marzec 22, 2007 dziekuje Ci bardzo Maja =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariola19761 Napisano Marzec 23, 2007 Witaj miałam cos podobnego ,poszlam do lekarza okazało sie że to jest torbiel jajnika ( miała 4 cm) od razu zrobiono mi marker nowotworowy Ca 125 i wyznaczono termin operacji . Juz jest po wszystkim naszczęscie to nie rak tylko endometrioza. Proszę nie lekceważ tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach