Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jancia

kolczyk w języku...doradźcie

Polecane posty

czy warto? ile sie goi? bardzo boli? ile kosztuje? prosze wypowiedzcie sie jesli wiecie coś na ten temat...

czy warto? to kwestia upodobań. Goi się bardzo szybko, kwestia tygodnia, nie przeszkadza podczas gojenia. Przekłucie nie boli. W salonie tatuażu kosztuje ok 100zł

Gość nie doradzam bo to same
bluzgi musiałyby być.. nie cierpię piercingu na twarzy..:o fuuj pomyśl tylko o tym, że teraz wszystkie plastiki chodzące w białych kozaczkach i usmażone na skwarkę na solarce noszą kolczyki w języku bo to takie trendi/dżezi/czy jakoś tam jest.. tandeta a nie ozdoba..

nie chodzę na solarkę, ani nie posiadam białych kozaków. mam kolczyki na twarzy, w uszach, w nadgarstkach... Proszę nie generalizować. Plastiki to raczej mogłyby się mnie przestraszyć niż brać mnie za przykład :)

dobrze powiedziane.....;) ja bym chciała kolczyk nie przez to że jest ,,dżezi,, tylko przez yto że mi sie to podoba i poporstu chce! to tak jak z kolczykiem w pępku mam i wczale nie chodze z brzuchem na wierzchu...poporstu dla własnego samopoczucia (i czuje sie z tym fajnie)