Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie...

Gdzie najtańszy kredyt samochodowy?

Polecane posty

Gość kto wie...

Nordea, ale trzeba mieć udział własny i wykupić AC

Gość zetazeta
chyba zawsze trzeba miec AC, ja przynjamniej nie spotkałam ubezpieczyciela, który by dał kreydt na auto bez AC.

Gość gość
Dla szukających kredytu obecnie, według rankingów najlepszy kredyt na auta nowe i używane oferuje Getin Bank. Najniższa rata i zerowa prowizja.

Gość goovno prawda
Tak, tak, Getin jest taki wspaniały, że musicie uprawiać marketing szeptany na forach dla przegrańców. :classic_cool:

Gość gość
wejdź sobie na stronę http://zcdf.info/kredytysamochodowe.php tam masz bardzo bogatą ofertę wszystkie opisane szczegółpwo , możesz wyliczyć ratę itd. dodatkowo podac dane kontaktowe doradca oddzwoni i pomoże

Gość fdsdfs
najtansze kredyty sa w eurobanku ..

Gość gość
Jeśli chodzi o samochodówkę, to w tym momencie najlepiej jest w Inbanku. Tutaj macie wszystko pokazane - https://www.inbankpolska.pl/kredyty/kredyt-samochodowy/ Raz że chodzi o bardzo dobre RRSO, a dwa, istotne znaczenie mają zasady, bo raczej nigdzie indziej nie dają kredytu samochodowego bez zabezpieczenia na aucie, a przynajmniej nie kojarzę tych ofert.

Gość gość
gość dziś 11:36 przeczytaj sobie pod spodem to włos się jeży jak potrafią oszukać

Gość Pamela Rosa Flores
Czy chcesz spełnić swoje marzenie, kupić pożądany dom, samochód, wyremontować mieszkanie lub zabrać rodzinę na niezapłacone wakacje w odległym miejscu? Duże wydatki trudno pokryć z bieżących funduszy. Dlatego pomagają banki oferujące kredyty bankowe. Który wybrać? Jakie są rodzaje kredytów bankowych? Dowiedz się wszystkiego o kredytach bankowych. (pamelarosaflores11@gmail.com)

Gość Olga3116

Jeśli szukasz kredytu na auto zajrzyj na Serwis Kredytowy tutaj: http://orfilia23.produktyfinansowe.pl/e/lead/1992/?source=lt oprocentowanie od 3,49%. To jest link do doradcy kredytowego- podasz swoje dane, a doradca skontaktuje się z Tobą i pomoże dobrać oraz uzyskać kredyt lub pożyczkę na samochód.

Uczciwie mówiąc (ale moja myśl) że w współczesnym świecie znacznie praktycznie to leasing. Do przykładu korzystam usługami tej firmy z - za to że tu jest obecne całodobowe podtrzymanie i auto mogę wybrać absolutnie na różny smak, od bardziej tańszych do äîđîůčő. Osobiście jestem bardzo zadowolony robotą tego serwisu i wszystkim jego rekomenduję!)

https://ukr-prokat.com

Uczciwie mówiąc (ale moja myśl) że w współczesnym świecie znacznie praktycznie to leasing. Do przykładu korzystam usługami tej firmy z - za to że tu jest obecne całodobowe podtrzymanie i auto mogę wybrać absolutnie na różny smak, od bardziej tańszych do äîđîůčő. Osobiście jestem bardzo zadowolony robotą tego serwisu i wszystkim jego rekomenduję!)

https://ukr-prokat.com

Gość Markus

Obadaj sobie kredyt balonowy, to chyba z najtańszych opcji, gdyżsą niskie miesięczne raty, a ostatnią ratę spłacasz jako sporą wartość % z całości kredytu przy czym możesz zaciągnąć nawet kredyt finansowy na spłatę ostatniej raty balonowej. Moim zdaniem mega opłacalne i to jest akurta w Toyota Bank, który chyba najbardziej ceni sobie dobre relacje z klientami

Gość caerna

Oj to temat rzeka. Ogólnie polecam banki przy dealerach, jak np Toyota Bank, gdzie kredyt samochodowy jest zwykle bardzo korzystny. Warto sprawdzić choćby ich kalkulator kredytu samochodowego, żeby móc na spokojnie policzyć koszty nowego auta.

Gość Dgiops

Pamiętaj że od wiekszości kredytów możesz starać się o zwrot prowizji, poczytaj na ten temat na tej stronie zwrotyprowizji.pl

Gość Montre

A no tu kolega ma rację,   kredyt samochodowy w Toyota Bank jest naprawdę niezły. I pierwszre co to wystarczy wejść na kalkulator kredytu samochodowego i policzyć sobie ratę oraz koszt takiego kredytu ;] - toyotabank.pl/dla-ciebie/oferty-specjalne/kredyt-smartplan-nowa-toyota/kalkulator/

Gość Hionok

Polecam zajrzeć tutaj zwrotyprowizji.pl jest możliwość zwrotu prowizji bankwej