Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika/

po co mu gumki?

Polecane posty

Gość panika/

Gość panika/
skoro uzywam tabletki juz od 3lat??? i ni9gdy nie uzywamy gumek?

Gość ffffddd
bo lubi je nadmuchiwac i puszczac jak latawce....

Gość panika/
ale ja je znalazłam w kieszeni a on jeszcze o tym niewie/prosze o odpowiedz i nie zartujcie sobie

Gość lollllllllly
to teraz sprwdz czy tych gumek ubywa.jezeli tak to...:/

Gość był już taki topic
zdradza.. najwyraźniej... ja też biore tabsy, mamy w domu kilka sztuk gumek na wypadek problemów z tabsami gdyby trzeba było sie zabezpieczyc dodatkowo nie ma potrzeby w związku ukrywać takich rzeczy, chyba że...

Gość panika/
mam udawać że nic nie znalazłam czy cos mu powiedziec???

Gość był już taki topic
zapytać normalnie po co mu to moglaś je znaleźć wkładając ubrania do praki prawda? albo poobserwuj dokładnie trochę.. nie wiem.. ja bym nie wytrzymała i zapytała..

Gość panika/
z tą choroba to przesadziłaś! jesteśmy razem juz ponad 3 lata a ty mi tu takie głupoty gadasz! lekka przesada!

Gość może się boi że ciebie czymś
nowo-nabytym zarazi..??

Gość panika/
no nie moge juz wytrzymać jak wróci z pracy to mu chyba wyjade z jakims tekstem..kurcze dziewczyny co mam robic??? jesteśmy dość długo razem i go bardzo kocham ale nic nie mówił na temat gumek że nosi albo coś...poradzcie mi co mam z tym wszystkim zrobić????

Gość ja bym też zapytała
po co mu itd jak zacznie kręcić albo oburzać się ze mu grzebiesz w rzeczach, to masz jasno..:( jak powie ze to dla was, jakby coś z tabletkami było nie teges (jak ktoś pisał) to sorry.. po 3 latach o tym pomyślał..

Gość ooooooo/
o matko...skoro nosi to uzywa. To chyba oczywiste.

Gość maaaaaaajka
a ja bym powiedziała, że składałam rzeczy i same wypadły, porozmawiaj z nim, tylko nie zaczynaj od kłótni.

Gość maaaaaaajka
napisz koniecznie jak sie wyjaśniła sytuacja, życzę ci jak najlepiej

Gość panika/
bedzie za 15min kurde mam w sobie wulkan złosci nie wiem co robić zaraz chyba ide z psem na dwór bo nie wytrzymam!

Gość bardzo dobrze zrobiłaś
no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? napisz jak się tłumaczył..

Gość bardzo dobrze zrobiłaś
z niecierpliwosci az popusciłam smoły :O

Gość taaak prezerwatywy
nie wiem czy pamietacie ale pisalm tu swoja historei troszke podobna do tej okazalo sie ze facet mnie nie zdradza jestem szczesliwa jak cholera a wczesniej tylkow glowe sie walilam ale biore pod uwage ze moze byc to oznaka zdrady wiec pilnuj sie ale nie rob odrazu awantury jak ja i ze juz sie rozstajemy to glupie wiem to z doswiadczenia buzka

Gość był już taki topic
no właśnie - to twój topic czytałam!:) a jak to u was w końcu wyszło? po co mu były?:)

Gość taaak prezerwatywy
Powiedzial ze one w portfelu zawsze byly jeszcze z czasow gdy ich uzywalismy a potem jak kupilam mu portfel na ur i robil porzadek wlozyl do spodni zeby wyrzucci ale zapomnial i dal je do prania i ja je znalazlam. Nie wiem czy wy byscie uwiezyly ale ja mu wierza bo go znam kocham i wiem ze on mnie kocha. Jest nam ze soba cudownie. po tej wielkiej klotni zblizylismy sie do siebie mowimy sobie prawie wszystko to nam chyba pomoglo bo nasz zwiazek odrzyl zauwazylismy ze obojgu nam na sobie zalezy i stalismy sie tak monotonni ze byle klotnia mogla to zniszczyc teraz wiecej czasu spedzamy ze soba wierzymy ze idziemy ku lepszemu.

Gość taaak prezerwatywy
w sumie tez cos pare razy zostału kumpla na noc niby tak -pogadac o pracy, ale rano jak wracałdo domu to byl jakis niewyrazny i wspominal ze go boli tyłek..co to moze znaczyc?

Gość taaak prezerwatywy
boze co za ludzie lzej ci sie robi chyba dlatego siedzisz na necie ze nikt noromalny nie chce z toba rozmawiac bo same glupoty piszesz lzej??? fajnie ze chociaz tu jestes anonimowy i nikt na ulicy z ciebie nie zgnije fajnie

Gość był już taki topic
nooo nie wiem czy bym uwierzyła... na pewno nadal bym obserwowała.. pozdrawiam i oby to ostatni raz był taki surprajs :) gościu - spadaj z podszywami, idealista na pewno jakis nowy topic założył dziś - idź się pobaw

Gość taaak prezerwatywy
no juz nie jestem taka glupuiutka i latwowierna trzymam reke na pulsie i oczy mam dookola glowy nie chce wyjsc na jakas naiwna staram sie wiedziec wszystko co robi z kim jest ale oczywiscie tak zeby on o niczym nie wiedzial moze to i glupie ale wole miec pewnosc

Gość był już taki topic
ja mysle ze dobrze robisz.. tez bym tak robiła.. zreszta - robię, mimo ze k=jest ok, i tak wole "troche" kontrolowac sytuacje:)

Gość panika/
wróciałam a on odrazu musiał iść do sklepu..!

Gość był już taki topic
no ale w ogóle nic nie mówił na ten temat?