Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieniek1971

uwagi na temat funkcjonowania forum

Polecane posty

Witam Zadaje sobie pytanie czy poza cenzurą ktoś od czasu do czasu słucha opini użytkowników? Chodzi m.in. o funkcjonowanie wyszukiwarki która sie do ........ nadaje, kolejna moja uwaga dotyczy konstrukcji strony z \"moimi tematami\" już n-ty raz je wykasowałem ponieważ okno moje tematy znajduje się tam gdzie jest okno usuń wszystkie co przy niemożności skorzystania ze sprawnej wyszukiwarki pogrąza mnie w rozpaczy. Może warto od czasu do czasu zapytać użytkowników co chcieliby otrzymać od operatora forum oprócz zalewu wk....jących co chwilę reklam . Proponuje wpisać jakieś propozycje zmian i zaapelować do tych którzy mają na to wpływ. Pozdrawiam

Gość MRK
Admin czyli Brański ma w dupie to forum, wyjąwszy chwile kiedy spada oglądalność jest zajęty uruchamianiem równie "poczytnych" serwisów co luxlux czy dupelek

Gość /łączenie tematów/
i po co mnozysz tematy? masz odpowiedz na redakcyjnym

Gość MRK
Absolutnie mnie nie dziwi, ale widać (patrz wyżej) istnieją tacy, co żyją złudzeniami tak se filantropijnie postanowiłem go uświadomić a co do samego forum, to uważam że nie potrzeba zmian, może oprócz wymiany moderacji, która tu jest wybitnie prostacka.

to jakiś młodziak jest, jeszcze naiwny i pełen ambicji naprawy świata, przejdzie mu..co on tam wie, o forumowym lajfie, pieniek radzę Ci, skopiuj sobie swój post i przeczytaj go za jakieś pół roku, będziesz miał niezły ubaw, kiedy się już pozbędziesz złudzeń co do tego, że tutaj panuje zupełna ANARCHIA

mnożę bo trudno odnaleźć właściwe a jak napisałem chce aby się inni wypowiedzieli, po ilości postów na redakcji widzę że tam mało kto zagląda