Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość przyjaciółkaa

Z KIM SIE PRZYJAŻNISZ?? opisz swoich znajomych

Polecane posty

Gość przyjaciółkaa

Podobno po znajomych można sie dużo dowiedziec o sobie, opiszczcie z kim sie przyjaznicie, ile ma macie przyjaciół (zastrzegam żeby dobrze sie zasyanowic na nazwaniem kogos przyjacielem) czy sie kiedys zawiedliscie i czy jesteście otwarci na nowe przyjaznie, ja niestety jestem ostrożna w tych sprawach, mam 2 przyjaciółki, bardzo malo koleżanek i kolegów, uwazam zze co za duzo to niezdrowo i dodam że nie przyjaznie sie z tego typu kobietami ktore koleżanki oceniaja po cenie ubran noszonych i firmie np. butow, sama stoje niezle finansowo i mam przyjaciolki ktorym czasam pomagam, nigdy nie oceniam czlowieka po ubraniach, kiedyś mialam zabawna sytuacje w pracy mielismy wspolne wyjscie do pubu i jedna pracownica, ktora wszystkie swoje zarobki wydaje na ubrania buty itp. chciala wziac ze soba 2 kolezanki ale... zapytala w pracy czy warto bo: ONE UBIERAJA SIE NA NORMALNIE I NIE MAJA TYLE PIENIEDZY CO ONA NA UBRANIA... dodam miny ppracownikow byly przezabawne, oczywiscie przyszly te kolezanki i okazaly sie madrzejsze i ladniejsze od niej wiec roznie to bywa...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować