Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumiona...

dlaczego mam ochote zdradzic??

Polecane posty

Gość zdumiona...
do ja tez mam ... nie no jak mowie to robi :) ale krotko... i jak mam orgazm to w tym najwazniejszym momencie przerwa :P a jak mowie zeby nie przestawal to mowi ze nie wiedzial i przeprasza..eh... :/ a widac i slychac..!:):)

Gość wspanialy...
kiedys moj partner poprosił mnie o cos... napisal, ze jak wroci to czeka wlasnie na to... o żadna perwersje nie chodzilo... i zrobilam to...bylo tak wyrezyserowane i tak sztuczne, ze nawet jemu nie bylo fajnie... potem rozmawialismy zzupelnie przy okazji o naszych potrzebacz, nie w łózku...i powoli, bez nacisku wprowadzamy w zycie...kazdy kiedy jest na to gotowy....bez wymuszenia... moze partner czuje, ze glupio wypadnie i sztucznie robiac to o co prosisz.... nie wiem...

Gość ona znikąd
zdumiona ... a kto u Was najczęściej inicjuje zbliżenia?

Gość ja też mam
Zdumiona to dziwne że twój facet nie lubi laski z.... wielu jest takich którzy marzą o TYM.

Gość zdumiona...
do wspanialy... moze masz racje nie wiem... ale rozmowy nie odbywaja sie tylko w lozku:/ nie zawsze sie przeciez kochamy czasem siedzimy pijemy wino i po prostu rozmawiamy... wlasnie dlatego tak mi ciezko bo kocham go jest cudownym mezem i przyjacielem...ale kochankiem...nieeee :(:(:(((

Gość zdumiona...
no w sumie szczerze mowiac to i on i ja inicjujemy bo on tez lubi sex ale taki ... raz raz i po sprawie :((

Gość wspanialy...
mialam wlasnie taki kryzys.... i zrobilam to o czym myslisz... nie warto... uwierz mi na slowo.... nie zrobila bym tego nigdy wiecej... bylo cudownie... wole jednak pracowac nad tym aby cudownie bylo z nim... jednak po tym co sie stalo jest to bardzo trudne... nie bedzie tak jak kiedys...nie rob tego.

Gość zdumiona...
do wspanialy.... a ty zdradzilas z tych samych podbodek co ja??:(( moze powinnam ci uwierzyc na slowo i starac sie starac.. nie wiem :/

Gość wspanialy...
nie ... tzn... poprostu z braku czulosci seks zaczal mnie irytowac wrecz... wkurzalo mnie, ze robi cos nie tak, wkurzal mnie brak orgazmow...zaczelo sie wszystko psuc...i poszlo... wtedy myslalam, ze jest strasznie...teraz wiem ze moge byc z nim w niebie...tylko niech nasze orgazmy i przyjemnosci nie bedą obowiazkiem... moze to inna sytuacja...ale nie robcie tego...

Gość zdumiona...
pewnie masz racje... przeciez zwiazek nie moze sie tez opierac na seksie :/

Gość wspanialy...
no nie może ... ale jedno takze nie wyklucza drugiego!! tylko moze delikatniej trzeba podejsc...jest wiele rzeczy ktorych mi brakuje...ale staram sie je wprowadzac w zycie delikatnie i stopniowo...bo juz sie przekonalam, ze zaspokajanie na zawolanie i sile nie cieszy zadnej strony :(

Gość zdumiona...
jak to mowia... madry Polak po szkodzie :(:(:(:( czlowiek sie jednak uczy na bledach itp wiec ja powinnam na twoim :(((

Gość wspanialy...
ale nie uczy sie na cudzych... :( ja tez dopiero sie nauczylam na moim...

Gość zdumiona...
ech.. zycie... przez ciebie odechcialo mi sie zdrady :P :):)

Gość zdumiona...
za co oczywiscie Dziekuje :)

Gość wspanialy...
oj zebym i ja wczesniej na forum siedzial i mi sie odechciało :)...ale nie siedzialam :(

Gość zdumiona...
pewnie tak musialo byc... inaczej nie docenilabys tego co masz.. a ja nie wiem... czas pokaze :/

Gość wspanialy...
chcesz to sprawdzic?? to powiem ci... czeka Cie tyle cierpienia, nie tylko Twojego ale i jego, tyle lez, tyle bezsensownych pretensji...i seks długo nie bedzie nawet taki jak dawniej...bedzie gorszy...trzeba miec naprawde duzo sily... dlatego wypalam dzis druga paczke...choc rzucilam i miesiac nie palilam...a on gdzies... napisal, ze kocha... przychodza dni gdzie jestesmy dla siebie obcy bardziej niz ci ludzie ktorych na ulicy mijam...i to przeze mnie...ale trwamy...

Gość zdumiona...
to przykre... :(( napewno nie chce by cierpial bo nie zasluguje na to... :(( to jajestem ta zla :((

Gość wspanialy...
nie jestes zla...tylko nie potrafisz sie z nim dogadac... ja nie twierdze, ze nie masz racji...tylko chciała bym zebys przemyslala decyzje. I abys starala sie zrobic wszystko zeby wlasnie z nim bylo cudownie.

Gość zdumiona...
Dzieki za madre rady... zycze powodzenia w odbudowywaniu zwiazku i szczescia...

Gość wspanialy...
A ja tobie niezapomnianych doznań :) jesli kochasz i wierzysz, ze warto... bo na siłe i tak nic nie zdzialasz.