Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarita

wózek Mikado - wasze opinie

Polecane posty

witam! zastanawiam się nad kupnem tego wózka i jestem ciekawa waszych opini - jeśli ktoś już taki wózek posiada. wiem że był już taki temat ale wypowiedzi niestety bardzo niewiele... liczę na waszą pomoc i z góry za nią dziękuję:) model który mnie interesuje: http://www.allegro.pl/item175704189_mikado_ox_ford_fotelik_0_13kg_kocyk_wysylka_0.html

Cześć Moje dziecko jeździ bardzo podobnym wózkiem volant 3 z implastu http://www.allegro.pl/item173954223_nowy_wozek_volant_3_gleboki_spacerowka.html jest praktycznie taki sam z tym . Osobiście jestem bardzo zadowolona z tego wózeczka duża obszerna gondola rewelacyjnie się prowadzi .Spacerówka również bardzo wygodna dla dziecka dużo miejsca . Jedyny defekt to duże rozmiary po złożeniu uciążliwe gdy gdzieś się jedzie samochodem z wózkiem no chyba że ktoś ma combi .Ogólnie polecam . Pozdrawiam :)

też wolałabym volanta ale muszę przyznać że komplet mikado jest jakieś 600 zl tańszy. zastanawiam sie czy jest równie dobry jak volant... dziękuję za odpowiedz:) dobrej nocy:)

Gość upupupupupupupup

dziękuję bardzo za link :) opinie bardzo się przydadzą:)

Ja mam taki wózek i uważam że jest super. Mega lekki i bardzo łatwo się go składa. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.