Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA mŁoDa

Pitting

Polecane posty

Gość OnA mŁoDa

Jestem z moim chłopakiem już od bardzo dawna....ale ostanio mamy troszkę problemów chodzi o to,że...ostanio nie jestem tak podniecona jak kiedyś.Co się ze mną dzieje:( pomocy! bardzo go kocham,ale wiem,że sprawia to jemu przykrość kiedy czuje,że nie jestem tak podniecona jak kiedyś. pomóżcie!

Gość Ola z pieknego miejscaP
jęśli pieścicie się bardzo czesto a nawet codzień to oczywiste że nie bedziesz już taka podniecona/ zróbcie sobie przerwe np. nie spotykajcie sie przez tydzień albo nie kochajcie sie tak często a zobaczysz rezultaty!!! pozdrawiam

Gość guru grzybowe
Co Ty jej radzisz dziewczyno, żeby sobie zrobili od siebie przerwę? no głupota kosmiczna, jesli sie kochaja, to po co przerwa. Żeby znalazł sobie inną, co z nim to zrobi? Facet to facet A do autorki topiku, nie róbcie tego tak często jak robicie i po problemie

Gość Ola z pięknego miejscaP
no to przeciez radziłam jej żeby nie robili tego tak często!!! więc nie powtarzaj po mnie!!!

Gość OnA mŁoDa
No nie spotykanie codziennie to jest raczej wykluczone...bo razem mieszkamy...co prawda mam dopiero 17 lat... ale nie mieszkam w Polsce więc to chyba nic dziwnego,że mieszkam z chłopakiem.A ja nigdy sobie innego bym nie znalazła.Ale dzięki za radę.Ja uwielbiam się pieścić tylko,że nie zawsze mam objawy podniecenia co mojego chłopaka bardzo smuci,ale zrobiliśy sobie dzień z pieszczotami,ale nie było już ich tak dużo i pomogło...trzeba je poprostu...dawkować :D:D...pozdro dla was :*