Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety..

dorosłe życie dziecka alkoholików...ból stres...brak zaufania

Polecane posty

Gość niestety..

moji rodzice od kąd nie pamiętam lubili się napic...delikatnie mówiąc...pierwszy obraz z dzieciństwa jaki pami.ętam to jak weszłam do pokoju a tam kręcili się sanitariusze...mama uiła się i spadła z łużka rozcieła głowe o popielniczke...wiele było przykrych sytułacji....teraz jestem już dorosła...2 lata temu tata zmarł...mama trochę wzieła się za siebie...nie pije już tak często...ale dalej gdy tam jade boje się że gdziś w szafce ma schowany jakiś alkohol...nie wiem czy kiedyś jej co do tego naprawde zaugfam....bo gdy tylko zaczynam ....ona znów mnie zawodzi...

Gość chciałabym z tobą o tym
porozmawiać, ale umiem tylko po polsku :-P

Gość niestety..
nie ma to jak" życzliwośc ludzka":P

moji, od kąd, łużka, sytułacji, zaugfam no wybacz :-D

Gość niestety..
wiesz co ci napisze ???jesteś bezczelna....może i robie błendy ale nie o pisownie tu chodzi...a swoją drogą to chyba pomyliłaś tematy...bo to forum Życie uczuciowe a ty jak widze wiele uczuc nie posiadasz:P

no robisz błendy i to okropne :-D no dobra, koniec czepiania sie :classic_cool: masz tam linka do topiku i

Gość majka36
DDa to poważny problem,cięzko jest żyć z takim obciazeniem. Mam męża alkoholika i DDA i wiem co to znaczy.Jak ciężko bywalo i jak ciężko bywa. a czepianie się bledow,jest malo delikatne....POLONIŚCI!!!!!

Gość a kto mówił że życie
jest proste? o ile rodziców sobie nie wybieramy o tyle przy wyborze partnera mamy szerokie pole ,że tak powiem, manewru :-P chciałaś alkoholika to masz :-0

Gość Pan-dora
Nikt nigdy nie chce męża alkoholika!!!!!!!!!!!!!!!! Czasem o tym nie wiemy, a czasem mąż zostaje alkoholikiem po 15 latach wzorowego małżeństwa. I to nie nasza (kobiet) wina!

Witam was Czesto przegladam tematy na kafeteri i z tym spotkalam sie pierwszy raz dlatego weszlam tu do was. Ja przez 18 lat zylam z alkoholikiem moj ojciec nim byl tez przezylam duzo duzo w zyciu widzialam i nie chcialabym wracac do tego. Niestety 2 lata temu tata zmarl. Mowie niestety bo to byl moj ojciec jaki byl taki byl i powiem wam ze na poczatku brakowalo mi wszytkiego po jego smierci nawet tych czestych awantur :(