Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T O O M A S S

Moja żona brzydzi się spermy

Polecane posty

Gość T O O M A S S

Jeżeli juz wogóle dotyka mojego penisa, to tylko u podstawy, albo bawi się jądrami. Wyżej nie ruszy. Boi się że coś skapnie i się "pobrudzi"... To okropne. O oralu nawet mowy nie ma. Ostatnio nawet minetki nie daje sobie zrobić, bo mów że później jak mnie całuje czuje taki dziwny posmak. W jaki sposób mogę ją przekonać, że to nic złego?

Gość T O O M A S S
Mam pytanko do kobiet. Jak wcześnie zaczełyście uprawiać seks oralny? Przed tradycyjnym, po...? Ile czasu zajęło Wam przełamywanie się?

Gość sypa-stypa
z moim pierwszym chlopakiem po 4 miesiacach byl sex oralny; zwyklego nie doczekalismy bo zerwalismy po 5 miesiacach. Potem drugi chlopak, sex oralny po 2 miesiacach, sex tradycyjny po 7 miesiacach. 3 lata juz jestesmy razem.

Gość sypa-stypa
powiedz jej ze sperma ma duzo witamin i mineralow. zdrowa na cere. lepsza niz kremy najlepszych laboratoriow ;)

Gość sypa-stypa
wydaje mi sie ze Twoja zona ma zachamowania jakies. Cos jest nie tak w Waszym sexie. Nawet z minetki sie wycofala. hmmmm. nic dobrego moim zdaniem. Ja sie wycofuje tez z roznych rzeczy w sexie. A to dlatego, ze jest zbyt pewny siebie, wiesz, uwaza ze jest taki SEX- GOD. I nie da sobie przetlumaczyc, ze ja mam inne potrzeby, niz to, co on oferuje.

Gość tak se myślę że
Mnie od kąd poznałam męża ciągnęło najbardziej do tej części ciała- tak juz mam i to kocham .Mrrrrrrrrauuuuuu:-)

Gość waakacje
sex oralny po dwoch miechach,klasyczny hmmm po 5 (chyba) a teraz Qwa zaluje ;]

Gość waakacje
taaa że nie szybciej że nie szybciej go spławiłam;] !! jakies jeszcze pytanka??

Gość waakacje
On :>>

Gość evvika
EEtam, a ja mam 15 latek i juz lykalam mojemu chlopakowi cala sperme. narazie jednak tylko sex taki oralny mamy.

Gość oooo=
nawet innych nie pytaj jak było u nich, bo sądząc z opisu twoja żona n i g d y sie nie przełamie.

Gość waakacje
nie wiem czy w Twoim krotkim zyciu udalo Ci sie slyszec takie slowko jak "milosc"? i jak nie trafisz w te drzwi ktore prawidlowe to pozniej jest wielkie auuł:], facet czasem okazuje sie draniem:| dlatego juz koniec z takim czyms jak zaangazowanie

Gość waakacje
ale to temacik o czyms innym ,przyjemnego seksu kazdemu:) papasie

jest nawet taki serial m jak milosc :D hueheu Tomass mam pomysl moze dodawaj swoja s... do budyniu, jogurtu itp i dawaj zonie wtedy bedzie wszystko \'wciagac\' :D :classic_cool:

Gość zboczona starucha
Za moich czasów to oral nie był w modzie, a jak ktoś to robił to absolutnie się nie przyznawał. Ja z poprzednimi facetami to tylko po bożemu. Dopiero mąż mnie namówił na oral. Bardzo długo się opierałam i fochy stroiłam, że to zboczone i obrzydliwe i że nigdy... O kurde jaka ja durna byłam!!! Teraz chyba jestem uzależniona od lodów ;)

Gość T O O M A S S
Moja żona to ciężki przypadek w tej sferze. O lodzie to mogę pomażyć, skoro spermy to ona nawet palcem nie tknie, a co dopiero językiem... :/ sypa-stypa@ To że na razie nie chce minetki to rozumiem. 3 miesiące temu urodziła mi syna. Może nie czuje się jeszcze zbyt komfortowo. W seksie tradycyjnym układa nam się dobrze. Nie jestem zbyt pewny siebie i każdą nowość jaką chcę wprowadzić do naszego łóżka najpierw z nią uzgadniam. Seks tradycyjny wychodzi nam coraz lepiej, przynajmniej dla niej. Zawsze staram się żeby było jej jak najprzyjemniej. No ale chciałbym jednak żeby i ona pomyślała trochę o mnie...

nawet nie staram sie zrozumiec twojej zony ,nie wyobrazam sobie sexu bez sexu oralnego..:) Uwielbiam pieSCic penisa mojego faceta ,nie ma nic bardziej podniecajacego niz pieszczenie przed stosunkiem. Namow ja jakos bo to naprawde sama frajda.

Gość gonk
hhmm... sex tradycyjny... kurde, przerabane masz troszke... :( ja jestem z moim facetem ponad 2 lata . sex oralny po 3 miesiacach, wczesniej tradycyjny po 2.

Gość gonk
no wlasnie kurcze.. ja tez uwielbiam robic jemu przyjemnosc ustami... to przeciez fajne... nie rozumiem..

Gość kolooo.
witam. widzę ze nie jestem sam ze swoim problemem mam to samo jestem z dziewczyna juz 4 latka kochamy sie od 3i pół w miarę regolarnię bo jeszcze nie mieszkamy razem ale planujemy w niedługim czasie zamieszkać no ale do rzeczy u nas to jest nawet problem taki ze jak juz jest gdzie się kochać to moja pani niema na to teraz ochoty a oral to moge sobie tylko pomarzyć minetke jeszcze czasami pozwoli sobie zrobić ale zeby ona cos w stosunku do mnie to juz załozenie mi prezerwatywy to jest ful opcia ze sie tak sie wyrażę :-) jak ma dotknac ptaszka to robi taka mine jak by cytrne jadła :-( i tak dalej ale nie bede sie tu żalił bo jeszcze długo musieł bym pisac mam taka nadzieje ze jak zamieszkamy razem to moze cos sie zmieni ku lepszemu zobaczymy a narazie musze sie meczyc bo szkoda troszke poswiecic 4 letni zwiazek. tak sie jeszcze czasem zastanawiam czy te wszystkie zeczy co tu ludzie wypisuja co w łóżku wyprawiają czy to wszystko prawda bo jak ja bym to tylko opowiedzieł mojej pani to by sie chyba z miesiąc do mnie nie odezwała....ale sie rozpisałem ok kończe pozdrawiam wszystkich:-)

Gość coolerrrrrrrr
Jedna się brzydzi spermy, druga całego ptaka.... Ale skąd wiecie czy w ogólnosci, czy tylko "Twojej spermy" lub "Towjego ptaka" ? Może zobacz, jakby na sąsiada zareagowała :classic_cool:

Gość kolooo.
mozna by wypróbować. ja niestety nie wiem i moja pani tez chyba niewie jak na inne reaguje bo ja bylem pierwszy.

Gość kolooo.
Można by wypróbować. ja niestety nie wiem i moja pani tez chyba niewie jak na inne reaguje bo ja bylem pierwszy.

Gość coolerrrrrrrr
Dlaczego miałaby się do ciebie nie odezwać? To nie wie, nie wyobraża sobie co ludziska (nawet 15latki :O ) w łóżkach wyrabiają? mmm, jak ja lubię lody robić :classic_cool:

Gość żonaa
Wiesz Toomas mam podobny problem tylko odwrotnie to on nie chce mi robić minetki, nie lubi i nic na to nie poradzę

Sa to typowe kobiety les.One potrzebuja faceta tylko do tego ze odczuwaja potrzebe maciezynka i gdy urodza dziecko to wogole ci faceci powinni zapomniec o seksie z nimi

Gość jasne ze tak moze byc
pij sok anannasowy - odrzuc alkohol i faje