Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola-gdsgfg

Jaki wzrost 4-letnie dziecko

Polecane posty

Gość ola-gdsgfg

Jaki wzrost może mieć 4-letnie dziecko, tak mniej więcej.... musze cos kupić a głupio mi zapytać jej rodziców

Gość zależy ale ciuchy tak na
wzrost 110, 116

Gość 1977..ja
zalezy czy to dziewczynka czy chlopczyk jak dziewczynka to nie wiecej niz 110:) dla chlopca od 116..jak kupisz za duze to bedzie cool wygladaL:)

zresztą jak masz z tym problem to lepiej moze kup jakąs zabawkę - mniej problemu a na pewno dziecko bardziej sie ucieszy

Gość tym razem
to nei pytaj tylko sprawdz dzeicku metke na ubraniu

a jesli naprwde chesz kupic ciuch to najlepiej zapytaj sie rodziców o rozmiary dziecka.Bo po co kupowac cos co nie bedzie pasowac? Nie raz zdarzało sie ze moja corka dostala za małe rzeczy no i była głupia sytuacja- wszyscy czuli sie niezręcznie.Potem to kazdy sie pytał na jaki wzrost itd. wiec sie nie krępuj i smiało pytaj.

Gość ola-gdsgfg
na metkę to raczej nie zajze bo widuję ją (dziewczynka) raz w roku zresztą rodziców też dlatego właśnie głupio mi o to pytać , ale dzięki wszystkim za odpowiedzi już jestem zorientowana, tak mniej więcej

w takim razie kup jakąs zabawkę i problem rozwiązany. Bo czy to musi byc koniecznie ciuch????????

jak rodzice są niscy to dziecko raczej tez. Wtedy kup 116 Lepiej kupic za duże niz za male