Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana21

dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość zdołowana21

jestem samotniczką,większość czasu lubię spedzac sama,mam mnóstrwo znajomych naprawde duzo,ale nie pozwalam podobno sie do siebie zblizyc,ale mi tak dobrze,wygodnie.Byłam z chłopakiem przez 3lata ,to był toksyczny człowiek,strasznie mnie wykończył,jeszcze nachodził i meczył dłuugo potem:( minął rok,cięzki rok bo co chwila sie zjawiałm nagle np na gg i albo sie płaszczył zebym wróciła albo obrazał mnie najzwyczajniej,[pisał ze jestem niewdzieczna za to wszystko itp.Teraz jestem sama ale czasami samotna,chyba nie potrafie byc z nikim bynajmniej nie dlatego ze kocham byłego bo chyba nigdy nie kochaąłm go,byłam po prostu bardzo młoda kiedy go poznałam,duzo znajomych ale nikogo blizej czy to normalne?

Gość nikt nic
? nie napiszecie?

Czekaj, może ci przejdzie, a jak nie, to co ci przeszkadza być dalej samotną? :P

Gość aga - 26- latek
otworz sie na ludzi

Gość terefere kuku na
raczej nie wyobrazam sobie bycia samotna,tzn tak jak ty napisals ze luisz samotnosc,najchetniej caly czas bylabym z kims,kiedy jestem sama w domu,nie mam co ze soba zrobic,jak teraz np siedze przed kompem i pisze na forum zeby nie czuc samotnosci,ale zaraz uciekam do ludzi,chce sie spotykc jak najczesciej z moim parterem,a jak sie juz widzimy to nie lubie siedziec z nim w domu,chce wychodzic do pubow,do znajmoch,spedzac czas w duzym gronie,poznawac nowych ludzi.nie umiem ci doradzic bo cie nie rozumiem

Gość **** **** ****
jeśli lubisz pędzac czas sama nie nudzisz się i ci z tym dobrze to ja niewidze problemu. nie każdy musi być duszą towarzystwa. a na partnera mozęsz poszukać kogoś podobnego do siebie ;)