Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka *

POMOC dla nadmiernie owłosionych

Polecane posty

Gość Myszka *
przepraszam , ma być do obowiązków ,a nie od...

Gość Myszka**
A taka uroda może podobać się prawdziwym mężczyznom?

Gość Myszka**
Poniekąd to prawda, taka moja uroda, tylko do końca jej nie akceptuje, bo to nieestetyczne w moim mniemaniu.Jak sie wydepiluje, łacznie z rejonami intymnymi to wtedy czuje sie seksownie i kobieco.

Gość Myszka**
Rzeczywiście sprawdzilam - KROKOSZ BARWIEŃSKI inaczej oset to naturalny depilator, ma także inne właściwości(m.in. kwiaty jego jako afrodyzjaki, podtyrzymuje tworzenie cholesterolu-choroby serca, działanie przeczyszcz, wykrztuśne). Trzeba go stosować dość długo (co najmniej rok), aby były efekty i koniecznie po depilacji. Proszę o wypowiedzi osób, które to ze skutkiem pozytywnym stosowały. A gdzie można to kupić i czy jest drogie ?

Gość WROCŁAWIAK
Hej myszko jesteś w moim typie,ponieważ gustuję kobietach mocno owłosionych,napewno byłbym dla ciebie dobrym partnerem.ja od lat marzę o takiej kobiecie ale teraz w tej modzie to ciężko o taki unikat,ale są.może sie poznamy?napisz coś o sobie? gwiazdor2007@gazeta.pl

Powiem ci tak. Ja też mam podobny problem przy czym mam jasne włoski i nie jest to aż takie straszne ale i tak mam ich dużo i w miejscach w których wolałabym żeby nie rosły. Kremy mogę stosować tylko na nogi bo tylko tam nie uczulają ale efektu nie ma... depilator owszem tylko mi i tak szybko odrastają i muszę to robić co 3 dni... koszmar... wosk nic mi nie pomaga... a na inne poprostu mnie nie stac Ale przestałam się tym przejmować, jeden włosek więcej to nic strasznego...taka moja uroda i tyle. Ale mam fantastycznego faceta któremu się to podoba i sam mówi że bez tych włosków nie byłabym taka atrakcyjna. Najlepiej staraj się je utrzymywać co by nie rozprzestrzeniły się wszędzie i zaakceptuj siebie Niestety innej rady nie mam bo ja sama nic innego nie znalazłam :-)

Gość Chatterie
Ja mam problem gł. z włosami w dolnej części pleców... Nie cirpie ich po prostu, nienawidzę wręcz. Nie chce depilować, bo wiem, że później odrosną w podwojonej sile, iwęc nie robie z nimi nic. Mój chłopak nie ma nic przeciwko temu, ale mimo wszystko jest mi z tym okropnie źle. Myślałam o terapii hormonalnej, ale niestety mam niewiele informacji na ten temat. Przydało by się pójść do doktorka i pogadać. Z tym, że się wstydzę!!!!!

Dla Was to problem, ale są tacy panowie, który to lubią. Potrzeba ich tylko odnaleźć. Z drugiej strony, czy serce i uczucie zależy od kłaków? Gdybym kochał, to nie zwracałbym na to uwagi.

Gość elkaaaaaa
wiesz co: niewiem gdzie dokladnie masz te wloski i z jakim nasileniem. ja mam jasne ale w miejsach gdzie ich ne powinno byc : brzuch, piersi, przedramiona, uda, twarz... :( jasne ale widoczne :/ depiluj je kremem ale to nc nie daje... Moj testosteron jest w normie... powiedzmy... bo w górnej granicy.... Brałam DIAne i mi pomogla ale jak przestalam to nawrocilo wszystko. Jesli to zaburzenia hormonalne to nic nei poradzisz - zglos sie do lekarza - bo wloski to tylk osygnal ostrzegawczy ze tam w srodku cos sie dzieje nie tak...Pozdro