Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan-nika

Jak kobiety okazują swoje zainteresowanie facetem ?

Polecane posty

Gość tak se myślę że
a znasz słowo FLIRT ?

Gość puszczają baki

Gość a ja ....
robię to po to aby poflirtować, czy to takie skomplikowane . ? Każda kobieta lubi flirtować , no chyba ,że jest tak świętojebliwa że ...... Tyle w tym temacie :P

Gość ja znam słowo LITR
z wikipedii (wersja skrócona): Flirt jest często określany jako okazjonalna rozmowa z nutą romantyczności, ale w rzeczywistości może się on odbyć całkowicie bez użycia słów. To sposób traktowania poważnych rzeczy z niemalże oszukańczą lub samooszukańczą lekkością. Może być przyjemnie zabawny lub bardzo ekscytujący, w zależności od kontekstu. Na flirt składają się specyficzne gesty, język, mowa ciała i pozy, niektóre z nich stanowią również część gry wstępnej. Pośród nich, w każdym razie w zachodnich społeczeństwach, znajdują się: * kontakt wzrokowy * okazjonalny dotyk * sygnały takie jak dotykanie swych włosów * przekazywanie i odbieranie liścików, wierszy, wybranych utworów muzycznych lub ich słów * droczenie się (tj. przyjacielskie drażnienie drugiej osoby) * mruganie oczyma

Gość pisz wyraźnie
Skoro jesteś "zajęta" to po co zawracasz tyłek innym facetom ? Szukasz bolca na boku ? Wk..ją mnie takie baby, co się kleją do każdego chłopa 😡 .

Gość mruganie oczyma
to oznaka zapalenia spojówek

Gość a ja ....
Pisz wyraźnie - ale ty przepełniona złością jesteś . Tobie żal mnie a mi żal ciebie . Pewnie jesteś zakompleksiona bidulko ?, więc nic dziwnego że nie znasz słowa flirt . A na boku nic nie szukam , bo już mam ( i to zajebisty okaz) !!!!! Ot tak po prostu kobieca natura . Lubię żyć uśmiechać się , czuć kobieco itp. :-) Teraz pewnie walniesz butelkę waleriany , bo ciśnienia nie trzymasz ,że tobie pewne rzeczy ot tak nie są dane ???

Gość pisz wyraźnie
Nigdzie nie napisałam że mi ciebie żal bo wcale tak nie jest. Natomiast wkurzają mnie takie osoby które same będąc w związkach szukają nowych wrażeń poza nim. To tyle. Idę na waleriankę.

Gość a jak męzyczyzni okazują
kobietom swoje zainteresowanie?

Gość a ja ....
He he - nie chciałam być złośliwa :-(. Ale najlepszą obroną jest atak . Źle mnie oceniłaś - ale cóż ? Z tą walerianą to nie przesadź , bo na sumieniu nie chcem cię mieć :-) Pozdrawiam