Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Czy mogla mnie rozdziewiczyc?

Polecane posty

Mam 17 lat i zastamawiam sie czy to mozliwe.. Bylam wczoraj u gina i jestem dziewica. Pytała mnie czy uzywam tamponow powiedzialam ze tak wiec zbadała mnie normalnie. Włozyla mi palec a potem sodne. Owszem nie bolało ale wieczorkiem robilam sobie dobrze :P i zauwazylam a raczej poczulam jakbym juz nie miala blony, niewiem czy mi sie wydawalo ale nie byla CHYBA taka jak zawsze. Czy to mozliwe? Prosze tylko o powazne odpowiedzi.

Gość Tusia20
Błona dziewicza jest bardzo elastyczna i mogłaś ją przerwać tamponem dlatego też ginekolog się spytał czy uzywasz bo w wieku 17 lat nie pytają czy współżyjesz hihi.. No a po tym jak badała cię sondą i poczułaś że nie boli mogłaś być pewna że wkładająć dalej palec nic sobie nie zrobisz.. Acha i z tego co wiem to błona dziewicza jest troszkę wyżej niż palec sięga..

Pytała czy wspolzyje a potem czy tamponow uzywam.. a blona jest zaraz na wejsciu :) wiec zle slyszalas... ale wlasnie niewiem... obawiam sie ze sie jej pozbylam i to nie dzieki facetowi ehh :/

Gość Tusia20
no to skoro uważasz że jest na samym wejściu to cię rozdziewiczyła:)

Gość 212121
blona przy wejsciu? a to dobre to juz dawno tamponem byc ja przebila nie rozumiem pojecia sonda? chodzi o wziernik? jezli wkladala gpo to na 100% nie bylas juz dziewica

Gość Tusia20W
No to samo pisałam ale dziewczyna się upiera że jest przy wejściu nie wiem gdzie to wyczytała ale to dopiero ewenement taka błona nie na swoim miejscu:)

Gość meheret
pytała czy używasz tamponów bo jeśli tak to ma pewność ze palcem ci jej nie przebije... wiem bo mi tak przy pierwszym badaniu mówiła, gdybyś powiedziała ze tamponów nie używasz to zapewne zbadałaby cie rektalnie... ale kobieto o jakiej sondzie ty mówisz?????

Gość azaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
błona nie jest przy wejściu młodociany debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tusia20W
chyba jej chodziło o USH dopochwowe hehe..

Gość nitka22
u dziewic nie robi sie USG dopochwowego

Gość dddddddd
J jak miałam 17 lat i poszłam na 1sze badanie USG to lekarz też mi sie zapytał czy uzywam tamponów, Ja że tak, i odpowiedział po badaniu że już nie jestem dziewicą. Po paru latach , gdy 1szy raz sie kochałam z moim mężem byłam przekonana że tej błony już niemam. Ja k we mnie wszedł to BOLAŁO JAK CHOLe...!!! Czyli że jednak miałam tą błonę dziewiczą. Ten lekarz to był kompletny patafan!!

Gość błona jest przy samym wejsciu
do pochwy, a nie głęboko tampon jej zazwyczaj nie przebija, bo w błonie musi znajdować sie otwór przez który wypływa chociażby krew mięsieczna jesli jest to jeden otwór tamponem błony nie przebijesz jesli kilka drobnych otworków mozesz ją przebić i do cholery jak mozna być tak tępym zeby nie wiedzieć jaka jest budowa kobiecego ciała :O

Gość błona jest przy samym wejsciu
poza tym nie rozumiem po co tak cięzko przezywasz jakis kawałek skóry w cipce ciesz sie jesli ci przebuła przynajmniej nie bedzie bolało przy pierwszym stosunku

Gość młoda xd
ale.. Kolezanka mi mówiła ze są specjalne tampony dla dziewic.. Takie małe różowe.. Jak mi to powiedziałą to sie troche wystraszyłam.. Bo ja zawsze używam tych normalnych dużych.. Ale jak masz okres i wkładasz tampon to nie wiesz czy to okres czy przebiłaś błone..

Gość młoda xd
Ale napewno błona nie jest przy samym wejściu ! to jest kompletna głupota.. Są też przypadki ze gin przez przypadek mógł rozdziewiczyc.. Poprostu nie chciał sie przyznać, bo mu tego nie udowodnisz i powiedział ze nie jest dziewicą..