Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*aAa*

Synek nie chce jesc-

Polecane posty

Czesc dziewczyny:-) moj synek trzy dni temu skonczyl 3 miesiace Do tej pory wszystko bylo super Ladnie jadl spal i przybieral na wadze Karmie tylko piersia Tydzien temu bylismy u lekarza (szczepienie) Okazalo sie ze przez ostatnie 6 tyg przytyl tylko pol kg Za tydzien mamy sie zglosic do kontroli Faktycznie jadl mniej przez ostatni miesiac ale wszystko bylo dobrze wiec sie nie martwilam Od tyg maly je jeszcze mniej Ssie piers przez gora 5 minut co 2 ,3 godz w nocy budzi sie co godz i tez ledwo possie Caly czas grymasi Mam wrazenie ze piersi mu nie odpowiadaja Probowalam wprowadzic mleko NAN wyglada na to ze mu nie smakuje bo wszystko wypluwa i wogole naciaga go na wymioty Zmienialam tez smoczki bo myslalam ze moze one nie odpowiadaja W nastepnym tyg idziemy do kontroli Jetsem pewna ze nic nie przybral na wadze Czy wasze dzieci tez mialy takie kryzysy?? Moze macie jakies rady??

Ja jestem mama małego niejadka:) I to juz drugiego:O Moja córka 30.07 kończy 8m-cy,a wazy 6900g. Jest malutka i szczuplutka.Zaledwie 3 centyl z waga. Niestety nie ssała dobrze piersi.Nie najadała się.Ale nie płakała.Poprostu jadła coraz mniej. Pediatra nie widział w tym nic złego.Mówił,że jezeli się nie domaga więcej-to znaczy że jej tyle wystarcza. Teraz jest walka o każde 10dag. Mała jest na mieszance.Na Bebiolonie Pepti. Na poczatku(przez 2 dni)nie chciała nic jeśc.Nie dawałam jej piersi-więc nie jadła nic. Przetrwalismy to.Teraz je pieknie mleczko,no ale nic poza tym nie chce jeśc:( Teraz czekamy.Zobaczymy jak będzie dalej. Uwierzmi,ze nie zawsze pierś jest najlepszym co można dac swojemu dziecku.Sa takie niejadki,które jedza mało,mniej i minimalnie mało.I później jest masa do nadrobienia:( Ale jest też fakt,że są dzieci które sa bardzo duże,są dzieci średnie i malutkie-takie jak moja córeczka.W końcu ta siatka centylowa ma duże rozbieżności. Pozdrawiam:)

Ktoska dzieki:-) Wszyscy wokol mnie w kolko gadaja Karm piersia!!!!!! mam juz tego dosyc Ja sama najlepiej wiem co dla mojegop dziecka najlepsze Powiedz mi czy bebilon moge wprowadzic bez konsultacji z pediatra??

Bebilon Pepti jest \"niby\" na recepte.Ale mi sprzedawali i bez recepty-z tym,że drogo,bo 23zł za puszkę.Jak masz recepte to płacisz połowę. Ja wiem z własnego doświadczenia,że nie zawsze pierś jest najlepsza. To moje drugie dziecko.Pierwsze jadło pierś ładnie.Później przestało jesc normalne produkty.A z ta córką jest odwrotnie.Od początku nie przepadała za jedzeniem:(

Zaraz pojade do sklepu i kupie bebilon moze mu posmakuje Jesli tak poprosze o recepte przy nastepnej wizycie Jeszcze raz dziekuje za oddzew

Ja na początek odrobinę jej dosładzałam.Później odeszłam od tego.No i kupiłam jej smoki Chicco.Bo z innych nie chiała w ogóle pić.

Gość kirke****____
przed podaniem mleka modyfikowanego zawsze skonsultuj sie z pediatra ...