Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourLife

Do wszystkich ceniących sobie zdrowie i urodę

Polecane posty

Gość co mnie wkurza
to, ze masz w sobie namolnosc Swiadkow Jehowy, promujesz cos na ksztalt sekty Amway, zalatuje nam to naszym forumowym oszustem-uzdorwicielem-szamanem Zybim, ktory koniecznie chce sprzedawac Zappery do leczenia wszystkiego po tysiac zl, grzebienie elektryczne i suplementy, ktore ulecza nas z hemeroidow, tasiemca i raka sutka, juz nie wspominam o natretnych konsultantkach Avonu i innego badziewia :-O no i dla mnie jest roznica miedzy dziewczynami, ktore chwala sobie konkretny kosmetyk i nie maja nic z tego, ze ktos go kupi a Toba-ktory masz zyski ze sprzedazy i propagowania tego czegos :-O

Przepraszam po raz kolejny, ale nie zapraszam was do jakiegokolwiek biznesu. Informuję tylko, że jest na rynku fantastyczny produkt o określonym działaniu. Używam go od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Wiem, że sporo osób też jest zainteresowana efektami, które ja osiągam. Chcę się podzielić tą informacją. Fakt, że przy tym mogę coś zarobić nie psuje wartości flavonoidów. Więc, proszę was - nie zmieniajcie tematu. Jeśli przedstawiany tu produkt was nie interesuje - proszę bardzo, po prostu zamknijcie to okno przeglądarki i po krzyku. Ja poczekam, aż wejdzie tu ktoś zainteresowany tym, co mam do powiedzenia. Co to ma wspólnego ze Swiadkami Jehowy?

A-ha, i nikogo nie zamierzam leczyć. Flavon jest produktem zawierającym bardzo dużo flawonoidów, czyli naturalnych przeciwutleniaczy i jego zadaniem jest chronić organizm przed działaniem wolnych rodników. A to jak wiadomo zatrzymuje proces starzenia się oraz niektóre procesy chorobowe. Ale, jeszcze raz to powtórzę, nikogo z niczego nie leczy.

Gość mam mieszane uczucia
namolnosc i proponowanie wiele razy czegos czym NIKT nie jest zainteresowany-to macie wspolne :-O

Słoneczko kochane - czy ja ci każe wchodzić na ten temat i czytać, co tu piszę??? Jak już wiesz, że to nie jest ci potrzebne to idź na inne tematy. Jakiż to problem? Już mówiłem, że po prostu poczekam aż wejdzie ktoś zainteresowany. Uwierz mi, że sporo jest takich osób. Pozwól im samim zadecydować - co z tym zrobić. OK?

Gość a ja poczekam
az wejdzie moderator :-P

Gość petitkam
A ja podejdę do tego zupełnie inaczej i zadam kilka pytań. Gdzie to można kupić? Po jakim czasie działa? Od jakiego jest wieku?

Klub przewiduje 2 sposoby nabycia: 1. Od innego członka Klubu bezpośrednio (rzedko stosowany) 2. Z hurtowni Klubu (osobiście bądź za pomocą kuriera) Hurtownia znajduje się we Wrocławiu. Działa natychmiast po wchłonięciu w żołądku. Tak szybko jak krew rozniesie składniki produktu po organiźmie. Mamy 2 produkty: Flavon Max dla osób powyżej 15-go roku życia Flavon Kids dla dzieci od kilku miesięcy życia. Proszę o dodatkowe pytania :-)

O tym piszą: Newsweek, Kosmetyka i kosmetologia, Wprost Czy napradwę uważasz, że stać cię na ignorowanie tych informacji?

Nie chodzi mi o pieniądze, tylko o ewentualne skutki nieprzyjęcia tych informacji.

A jakie sś skutki nieprzyjęcia tej informacji? Obejrzałam stronkę, ktora reklamujesz ale nie wyciagnęłam wniosku co tracę jeśli nie korzystam...

No zajrzałam jeszcze raz-suplementy jak suplementy-sporo tego na rynku i wszystkich na raz brać nie mogę a gadanie o ty, że odniosę sukces, szczęście i równowagę jakoś nie bardzo mnie przekonuje :-)

Gość bo to smety sa
nas to moze i nie stac ale za to Zoltana Berta pewnie stac na nasza ignorancje :-P

\"Tajemnica\" polega na 2 podstawowych rzeczach: 1. Niema na rynku produktu z tak bogatym składem NATURALNYCH przeciwutleniaczy. 2. Wszystkie składowe pochodzą z centralnej Europy. Jest to bardzo ważne ponieważ rośliny poddają się wpływowi dokładnie tych samych czynników zewnętrznych, co Polak w Polsce, a więc produkują odpowiednie dla tej szerokości geograficznej substancje obronne (ochronne).

Tak jak wspominałem wcześniej, dobrzeby było poprzez GOOGLE znaleźć informacje o flavonoidach. To daje wiele do myślenia.

Gość upupup

Gość dlaczego nikt tego nie usuwa
temat jest do usunięcia. Wyobraźcie sobie sytuację, że co drugi temat na tym forum to temat komercyjny założony przez cwaniaczka nie dlatego, że coś poleca bo się sprawdziło, albo dlatego że chce o tym podyskutować, tylko dlatego że ma z tego korzyść finansową. Jakikolwiek obiektywny wybór będzie niemożliwy, bo najlepsze będą te produkty których firmy zatrudniły najwięcej spammerów takich jak autor tego tematu

A czytałaś moje poprzednie wypowiedzi? Absolutnie nie! A tam piszę, że jestem również użytkownikiem tych produktów. Otóż - jakbyś nie kumała - nie jestem tu wyłącznie dla zarobku ale też dlatego, że mam BARDZO DOBRĄ OFERTĘ dla potrzebujących. Dlaczego uważasz, że to właśnie ty masz prawo decydować za innych co mają stosować, omawiać czy cokolwiek innego?!

Gość dlaczego nikt tego nie usuwa
Wiem że taka dyskusja jest ci na rękę, bo podnosi ten temat, dlatego wypowiem się w nim po raz ostatni: każdy kto chce coś sprzedać żeby na tym zarobić MA BARDZO DOBRĄ OFERTĘ dla potrzebujących, sam sprawdził, używa itd. Takie slogany tylko potwierdzają to że jesteś internetową wersją nachalnego akwizytora i jeżeli nie chcemy żeby fora internetowe zmieniły się w tablice ogłoszeniowe, to takich jak ty powinno się kategorycznie wycinać póki czas.

Uwaga dla mieszkańców Wrocławia i okolic! Zapraszam was skorzystać z organizowanych przez nas KOMPLEKSOWYCH BADAŃ STANU SDROWIA CAŁEGO ORGANIZMU Badanie pozwala wykryć nawet głęboko ukryte stany zapalne i onkologiczne, prześledzić rozwój dotychczasowych problemów zdrowotnych, wykryć zagrożenia alergiczne i wiele wiele innego. Koszt badania - 100zł.

Do poprzedniego forumowicza Czyżby zjadała cię zazdrość? Masz trudności finansowe? Nie wstydź się, zapytaj - pomogę ci.

Przypomniał mi się pewien wywiad z M. Brodką. Mówiła o swoich starych \"przyjaciołach\", jak krzywiły się kiedy w rozmowach wspominała, ze ma sesję zdjęciową, czy jakieś zdarzenie towarzyskie. Dopadała ludzi frustracja. Sam jestem tylko człowiekiem i kiedyś również miałem problemy z pieniędzmi. Jeszcze pamiętam - jak mnie wk**wiało jak ktoś w mojej obecności wspominał o swoich sukcesach, i nie tylko zawodowych. Wówczas też strzelało mi do głowy, że - nakradł, oszukuje, żeruje na problemach innych itd, itp. Też chciało mi się zabraniać, piętnować... Pamiętam jak bezsilność jeszcze bardziej nakręcała do rzucania jadem. To okropne, ale dzisiaj już wiem, że z tego da się wyjść. Trzeba tylko chcieć i otworzyć się na nowości i życzliwych ludzi.

Wiem, że nie jest to łatwe. Bardzo trudno pokonać paradygmaty, których uczono każdego z nas z dzieciństwa. Pamiętam jak mama latała ze mną do lekarzy z byle powodu. Tak robili wszyscy naokoło, więc ona też. Kiedy dorosłem i złapałem pierwsze poważniejsze problemy robiłem to samo. Pewnie robiłbym to dalej gdyby medycyna farmaceutyczna mi pomogła. Na szczęście nie pomogła i musiałem szukać co innego. Znalazłem. Spokojne - to nie był YourLife. YourLife nie jest produktem leczniczym. Dzisiaj wiem, że ludzi podobnych do mnie w tamtych czasach jest mnóstwo. Borykają się z problemami, de facto nie radzą sobie i popadają w coraz głębszą frustrację. Mogę im pomóc. Owszem, nie bezinteresownie, ale czy lekarz \"pomaga\" bezinteresownie? Albo sklepikarz, fryzjer, parkingowy, bankowiec itd, itd, itd??? Każdy z nas wykonuje swoją pracę licząc na wynagrodzenie. W przypadku takich jak ja ta interesowność absolutnie usprawiedliwona pozytywnymi rezultatami naszych klientów. Jak myślicie, dobrze myślę?

Dzisiaj jest szczególny dzień. 25 marca 2006 został założony Klub YourLife. Więc, mamy dzisiaj 1-szą rocznicę.

Czego ty się uczepiłaś z tą zibi? Kto to jest wogóle ta cała zibi? A dzień i wprawdę jest szczególny, zajrzyj na stronę www.yourlife.pl Tam pisze - kiedy zostałzałożony Klub.