Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXxxxxxxxxXxxxxxXxxx

WSTYDZE SIE ZA SWOJEGO CHLOPAKA!!

Polecane posty

Czasem wstydze sie za swojego chlopaka!! Jestem jego pierwsza dziewczyna. Od 6 miesiecy mieszkamy razem. Jest bardz bardzo skryty. Woli siedziec w domu. Kiedy przychodza do nas moi rodzice czy przyjaciele od woli wziasc gazete zamknac sie w drugim pokoju i grac na komputerze ma po prostu centralnie wszystkich w dupie wtedy !!:o Dochodzi do sytuacji ze ludzie ktorzy do nas przychodza pytaja sie mnie czy przypadkiem chlopak sie na nich nie pogniewal ze tak wychodzi:o Probowalam z nim rozmawiac na ten temat ale on twierdzi ze nie moze sie otwrzyc przed ludzmi!!

Gość gałgan cmon
może mi jeszcze napiszesz, że to on Ciebie poderwał

Gość .... .... .. ......
:o

Gość a on przypadkiem nie jest
skrajnie nieśmiały(fobia społeczna)? Ty go poderwałaś, prawda? Mam to samo, nie potrafię się dogadywać z ludźmi, wstydzę się ich bo jestem zupełnie nie ciekawy

Gość gałgan cmon
no właśnie takie ziomy gniją w samotności psując życie jedynie sobie

Gość jak słyszę słowo
ziom, ziomek, ziomy, elo czy coś w tym stylu to mam ochotę wypowiadającemu je ukręcić głowę 🖐️ :classic_cool:

Gość gałgan cmon
na to liczę skrócisz moje cierpienia

tak to ja go poderwalam bardzo przystojny facet wysportowany jednak te zachowanie :o

Gość a on przypadkiem nie jest
to poszukaj sobie rozrywkowego brzyala 🖐️ No to nieśmiały jak nic :) Jak jeszcze ma mało znajomych i rzadko się z nimi spotyka i jest typem domatora introwertyka to przyzwyczaj się albo giń :classic_cool:

A może Twój chłopak wyczuwa że Twoi znajomi czy rodzice np. nie zabardzo go lubią, bo to też może być jakiś powód. Dlatego woli wyjść do pokoju obok niż z nimi rozmawiać bo co to da. Najlepiej będzie jak naprawde szczerze z nim porozmawiasz i wytłumaczysz ze nie podoba Ci się takie zachowanie. Wiem że próbowałaś już rozmawiać ale może wytlumacz mu to jeszcze raz. Powiedz ze robi Ci tym przykrość, a może zachec go w inny sposób. Powiedz np.że jeśli wytrzyma i posiedzi razem z Tobą i znajomymi czy rodzicami to bardzo mu sie za to odwdzieczysz. A w jaki sposób to już sama wymyślisz ;)