Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem na rozstępy

Który krem na rozstępy lepszy Fissan czy Eris Pharmaceris?

Polecane posty

Gość krem na rozstępy

Od 4 mca ciąży stosuję Fissan i generalnie jestem z niego zadowolona, brzuch mam bez rozstępów, jedynie na piersiach pojawiły sie delikatne. Właśnie mi się skończył i zastanawiam się nad kupnem kremu Eris. Chcialabym, aby wypowiedziały sie osoby, które go miały. Czy warto wydać na niego te 35zl? Z góry dzięki za odp. :)

Gość ani ani
na rozstepy nie ma rady jak maja byc to beda i niczym tego nie powstrzymasz ja nie smarowałam sie niczym i nie mam a kolezanka smarowała sie non stop i jest jak zebra w w sine paski

ja smarowalam sie Fissanem, dlugo go chwalilam, bo nic nie bylo, ale w 8 mscu i tak sie pojawily, mimo smarowania ... Erisa nie probowalam

Gość ani ani
a nie mówiłam to pomaga jak umarłemu kadzidło

Gość na rozstepy niema rady
ale nawet jesli sie pojawia pomimo ze sie smarujesz to nie beda az tak wielki i widoczne ja smarowalam sie fissanem ale tylko piersi bo tam szybko wyszly teraz jestem 2 lata po porodzie (wtedy byly widoczne i rozowe jak cholera) dzis ich praktycznie nie widac a smarowalam sie jeszcze przez 3 miesiace po porodzie

Gość domi26
ja uzywałam kremu MUSTELA i nie mam rozstepow.Polecam

Gość cala ciaze rozstepow nie
mialam, pojawily sie zaraz po porodzie.

Gość zozolka z opolka
ja nic nie uzywałam i tez nic nie mam Nie uzywam nawet teraz zadnego balsamu po prostu czuje sie jak w miodzie jak sie posmaruje

Gość _d_
a ja jestem zadowolona z Gerbera :) Dla mnie jest lepszy niz Eris.

Gość lenka-1
najlepsza jest oliwka w żelu po kąpieli.

Gość daga30
Używałam od 4 mies.fissan i ziajka z firmy ziaja,obecnie 8 mies. nie mam ani jednego rozstępu.oliwka też ok.

Gość jusiek
Dziewczyny żadne kremy, powtarzam zadne nie uchronią przed rozstępami,ta która ma je miec to będzie miała. To zalezy od elastycznosci skóry i tylko od tego. Od 4 miesiąca zaczełam smarowac brzuch Fissanem ,mustelą. wszystko było ok .Od jakiegos 7/8 miesiąca zaczeły robic się rozstępy i to duże (miałam duży brzuszek) i nic nie pomogło. Po ciązy mi zostały i napewno już zostaną jedynie zbledną nic więcej. Więc nie wierzcie w cuda kremów na rozstępy bo to bajka. Moja połozna powiedziała,że jedynie laserowo można usunąc,ale zabieg dośc kosztowny