Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość handurka

czy moge schudnac z 63 kg na 48.jesli tak to powiedzcie jak.

Polecane posty

Gość handurka

Gość a jaki masz wzrost
??? ja tez chce schudnac do 48 lub 50. wzrostu mam 160. schudlam juz z 64 do 59.

Gość InBtMn
Hej dziewczyny! Ja też teraz celuje w tę wagę!! Niestety muszę was zmartwić - jeżeli jesteście niskie i relatywnie mało ważycie (bo 60 kg to nie jest dużo), to wasze zapotrzebowanie na kalorie jest niewielkie i ciężko jest zrzucić szybko kilogramy! Ograniczamy ilość kalorii, a organizmowi i tak to wystarcza... Ale głowa do góry! W zeszłym roku schudłam w 2 mies i 12 dni ponad 10 kg z 60 do 49! Moja dieta była bardzo prosta. Rano średniej wielkości jabłko, jogurt naturalny/odtłuszczona maślanka owocowa, albo np. zupa. W południe jabłko/pomarańcza, albo jak byłam bardzo głodna to mała sałatka bez tłuszczu (ale np. z niewielką ilością ryżu/makaronu/tuńczyka). Po powrocie z pracy ok. godz. 18 jadłam 2 głębokie talerze sałaki z kapusty pekińskiej/sałaty lodowej, papryki i kukurydzy konserwowej lub fasoli czerwonej z ziołami i wielkie jabłko/pomarańczę. Jak się doprawi po swojemu to jest smaczne i zapycha żołądek - szczególnie kapusta. I do rana nie chce się jeść! Dla mnie najgorszy jest głód, dlatego nauczyłam się go pokonywać niskokalorycznymi rzeczami: kapusta kiszona, jabłka, sałata z pomidorem itd. Poza tym trzeba pić codziennie 2 l wody mineralnej, czerwona/zielona herbate (przyspiesza przemiane materii), zero słodyczy, chleba, fast foodów, słodkich napojów itd. Kukurydzę w sałatce można zastępować odtłuszczonym białym serem, jedną chudą parówką, kawałkiem piersi z kurczaka i czym się chce, tylko żeby jeść w proporcji 1:3 z kapustą. Oczywiście raz na 3-4 tyg zdarzał mi się grzeszny dzień - słodycze, obiad w knajpie itd., ale nie pzejmowałam się i chudłam dalej:) w pierwszym miesiącu schudłam najszybciej, potem już wolniej, ale zapisałam się na aerobik 2 x tyg i jakoś poszło. Osobiście uważam że 48 kg przy wzroście 160 cm to super waga, jak tyle ważyłam to nosiłam rozmiar 34 i wyglądałam i czułam się świetnie. Efektu jojo nie było, dopiero w ostatnich dwóch miesiącach przytyłam, ale jadłam jak słoń więc nic dziwnego... Od 3 dni jestem z powrotem na mojej diecie:) Pozdrawiam

Gość lololol
Pewnie ze mozliwe Jedz ok 1500 kcal dziennie, zdrowo, cwicz a za 15-20 tygodni bedziesz miec cialo jak marzenie

Gość ja zaczynam tak od jutra
waze teraz 59 przy wzroscie 160. daze do 48. max 50. pierwszy cel to 55. :D ja mam to, ze jak sie wezme za diete to bardzo szybko chudne. :classic_cool: tyje niestety jeszcze szybciej... :( tylko bardzo trudno mi sie powstrzymac aby nie podjadac... :( tak, zjem sobie poł jabłka (bo pomysle sobie, ze to w sumie niewiele kalorii) za chwile znowu pol jabłka, później kilka rodzynek, jakiś plasterek sera, znowu rodzynki, kawałek bułki, mandarynka, kawałek banana... i tak sie nazbiera przez cały dzien... ale od jutra ostro zaczynam! wiem, ze na początku spadnie szybciej. kiedys schudlam do 53, a później ile sie namęczyłam żeby schudnać do 51!!! z dziesięć razy więcej wysiłku mnie to kosztowało niż schudnięcie z 70 do 53!!! a do 48 juz nie dałam rady. później dość długo trzymałam wage, tzn to 51-53, ale w koncu zaczęłam żreć jak nie wiem co i przytyłam. tyle, że już nie do 70, a 64.

Gość ja zaczynam tak od jutra
tzn. zaczynam od jutra tak jak InBtMn bo przy 1500 przytyłabym teraz jak prosie...

Gość pierdolenie o szopenie
na 1500 jak prosie, to ile zarlas ze spaslas sie do 59 kg ? Ha ha ha

Gość zarlam duzo wiecej
pozniej probowalam przez dlugi czas roznych diet. raz chudlam raz tylam i moj metabolizm sie calkiem zrabal, ze teraz nawet przy 1000 tyje. takie ciezkie do pojecia? dla niektorych widac chyba tak.

Gość zarlam duzo wiecej
a spaslam sie nie do 59, a 64.

Gość a wiesz sa i ludzie
co przy 800 tyja jak prosie. wiec nie ma sie co smiac i przeklinac, ze ktos przytyłby przy 1500.

Gość cbv
jesli wczesniej jadlas 3000-4000 kalorii to jedzac 1500 schudniesz. ale jesli odchudzalas sie na diecie 1000 kcal i zaczniesz jesc wiecej to chyba logiczne ze przytyjesz !!

Gość ja tu tylko 1 na tydzień
wpadne....podać wymiary:/ nie mam wagi, zreszta utrata kg nie jest u mnie wyznacznikiem - bede sie podawac w cm... no to już.... brzuch - 82 biodra - 99,5 udo - 57 łydka 38 może to mnie zmobilizuje. Po raz pierwszy chce się odchudzać, nigdy nie miałam problemów z figurą, ale przez ostatnie pół roku z różnych powodów przytułam dość dużo jak na mnie:) Nie chę kupować więcej nowych ciuchów więc odchudzam się. Oczywiśćie ulubione spodnie leżą od dziś na wierzchu :D mój pomysł - woda mineralna, warzywa, ćwiczenia (rower i chodzenia, gimnastyki mniej-tylko A6w i rozciąganie nóg) Przyjmiecie mnie? jeśli tak, to za tydzień kolejny pomiar. powodzenia wszystkim!! 🌼

Gość InBtMn
Po kilku dniach stosowania diety z przyjemnościa stwierdzam ze czuje sie lzejsza i odtruta. Schudlam 1,5 kg, a od dzis zaczynam sie mierzyc. Talia - 65 cm Biodra - 93 cm Udo - 51 cm Łydka - 34 cm Zobaczymy jak będzie za tydzien:) A jak tam u Was????

Gość ja tu tylko 1 na tydzień
aa.... wymiary jak tydzień temu - ale przy tym zajadaniu stresu, jakie miało miejsce, to chyba mały sukces :P InBtMn - jak idzie? mam nadzieję, że Tobie lepiej, niż mi:) a tu znalazłam coś fajnego: http://www.cudownyportal.pl/article.php?article_id=1111 http://www.cudownyportal.pl/article.php?article_id=1112 po przeczytaniu wczoraj wyrzuciłam z szafy 7 siatek ubrań. i mam zamiar jeszcze:) 🌼

Gość gość
ja schudłam z 64,7 do 43 :))) polecam sobie zakupić adipex retard ...ja kupiłam na doping-online.com.... ok 2-3miesięcy mi to zajęło :) ale jak znajomi reagowali jak mnie zobaczyli...ehhh bezcene :D