Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jednajedna

jak sie zachowac wobec faceta ktory caly czas szuka u mnie pocieszenia

Polecane posty

robi z siebie ofiare, mowi jak go cos boli, bedzie bolec, jak mu sie cos nie uda. i wiem ze oczekuje ze zaprzecze, pociesze itd. czy moze to jest u mezczyzn normalne? ja sie zastanawiam czy to przypadkiem nie jest tak ze on we mnie szuka mamusi...

Gość a niechże se sam radzi
bierze Cię na litość a potem pewnie okaze się, ze to niezly sk...rwiel :o

ale ja sie w nim zakochalam :) i nie wiem jak mam to traktowac. czy dawac mu to pocieszwenie?...

odpowiedz sobie na zasadnicze pytanie czy do końca życia chcesz mu matkować czy chcesz aby to on zapewniał Ci poczucie bezpieczeństwa ?? odpowiedź jest prosta chyba :P :D

Gość moze faktycznie....
go cos bli i niechce bys sie martwila, ze ukrywa to prezd toba? ile ma lat? szuka widoczniepocieszena a nie mamusi, a moze matka go zle traktuje i potzrbuje w kims, np. w tobie oparcia? jak go kochasz to sobie poradzisz, porozmaiwj z nim moze zmieni sie jeszcze porozmawiaj z nim buzka:* powodzenia

ma 25 lat. juz sama nie wiem czy takie cos to jest tylko maly defekt czy powazny problem, ktory mi moze bardzo utrudnic zycie tak jak sugetuje teoria

Gość moze faktycznie....
jezeli go kochasz to nie mysl, ze to bedzie problem... pytanie... czt w ogole lubisz go pocieszac i przytulac?bo jesli nie to jest problem ;/ czy ty nigdy nie zalisz sie jemu, ze ciebie cos boli,cos ci sie nie uda? kazdy ma chwile slabosci, moze faktycznie go mocno boli... boi sie bolu i ty mu w tym pomagasz... zwiazek to nie tylko branie , ale tez dawanie... jesli tym pocieszaniem dajesz mu poczucie bezpieczenstwa to dobrze...pytanie czy on tym samym potrafi sie odwdzieczyc

Gość ja tam bym wolał
mieć taką dziewczynę u której będę mógł znaleźć w trudnych momentach współczucie i pocieszenie, a nie taką, która będzie się domagała, żebym stale grał twardziela i supermena

Gość a niechże se sam radzi
pocieszysz go a potem on kopnie Cię w tylek i znajdzie taką, ktora od niego wymaga ale Twoja sprawa i Twoje zycie i jeszcze jedna rada - zobaczy jak on reaguje na Twoje klopoty i twoj ból a będziesz miec odpowiedz czy warto go pocieszać