Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloryt

PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość koloryt
o niczym innym nie marze ex-zona :) tylko jak zachowac się jak przyjdzie awantura czy milczec??????

Gość koloryt
mała chodzi na zajecia ,ale on wtedy jest w pracy

Gość ex-żona
trudna sprawa, ale musisz mu powiedzieć, że ci się to nie podoba. pamiętaj ani agresja ani obojętność nie są mile widziane, jak u Ciebie z emocjami? Powinnaś być stanowcza i rzeczowa

Gość koloryt
staram sie być spokojna ale zdarz mi się cos powiedziec czy wrzasnac a potem tego zlować :(

Gość ex-żona
zapytaj go czy czuje się w porządku wobec Ciebie i ewentualnie zaproponuj mu, że albo razem będziecie spędzać wieczory albo ustalicie w jakie dni kto będzie miał wyjście.

Gość koloryt
EX-zona juz ostatnio jak zabalowl w poniedzialek mowil ze jest mu bardzo przykro ze wie ze pozno przyszedl i ze kocha itd. 3 dzni bylo ko a dzisiaj znow :(

Gość ex-żona
powiedz,że chcesz razem znim się bawić. musisz stanowczo się teraz postawic, bo nie chcę Cię martwić, ale jak nie zaciśniesz smyczy to...U mnie kiedyś tak właśnie było, wnerwiałam się maksymalnie, on mnie przepraszał i dalej robił swoje i tak wkolo macieju

Gość koloryt
Ładnie muj to wlasnie Maciej HIHII:)

Gość koloryt
Bardzo go kocham bo zawsze bylo miedzy nami ok (kupe czsu juz jestesmy razem ) i tym barzdiej mi cieszko lzy sie cisna mi do oczu same :(

Gość ex-żona
on też ciebie na pewno kocha, ale facet to taki mysliwy, jak ma wszystko podane na tacy to go nudzi, adrenalina mu skacze dopiero jak musi cos zdobyć. ja to za późno zrozumiałam

Gość koloryt
to moze jutro wyslac go samego z mala do tesciow na obiadek ,a ja spotkam sie z kumpela i przyjde specjalnie po 24 co myslisz?

Gość ex-żona
nasze małżeństwo się rozleciało, teraz znowu jesteśmy razem, ale po drodze wydarzyło się tyle nieprzyjemnych rzeczy, że wolę nie pamiętać, i mój Maciej też mnie cały czas kochał...

Gość ex-żona
super pomysł. Odstaw się na maksa. jak możesz kup sobie coś na tę okazję ładnego, np. seksowną bieliznę

Gość ex-żona
jak wrócisz powiedz mu zę świetnie się bawiłaś, że szkoda że go nie bylo i nastepnym razem musicie razem isć

Gość koloryt
wlasnie wraca obiecuje ze jutro sie odezwe z rana i powiem jak jest DZIEKUJE CI ZA RADY WZIELAM JE SOBIE DO SERCA :)papa