Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloryt

PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość koloryt

jetem męzatka juz9 lat muj chlop zmienil prace ( ma 33 lata) i ostatnio non stop baluje ,dzisiaj tez niby dłuzej w pracy:( ale komóry nie odbiera ostatnio przylazl o 5 rano do domu bo byli z ludzimi z pracy na impresce u kolezanki mamy 8 letnia niunie i nie wiem co robić jak sie zachowac bo zawsze bylismy bardzo zgodnym malzenstwem prosze ,czekam na wasze opinie bo juz sama nie iwm co myslec o tym wszystkim :(

Gość loretta0000
ja bym byla na twoim miejscu lekko zaniepokojona tym faktem i zadalabym aby z tym skonczyl mam na mysli balowanie bez ciebie :)

powinnas z nim porozmawiac o tym rozumiem jakas jedna impreze integracyjana ale non stop nie wiem co sie na takich imprezach dzieje musisz z nim porozmawiac bo inaczej wszystko moze sie rozpasc kazda nie zalatwiona sprawa sie nawarstwia a potem to juz z gorki wylu kawe na lawe mu pozdrawiam

Gość koloryt
juz znim rozmawialam i wytrwal 3 dni boje isę ze moze ta koleznka leci na niego ( widzialm ja i szczeze to nic specjalnego)jest starsz od niego o 8 lat

Gość koloryt
cholera sma nie iwm co mam robić mieszkamy z moimi rodzicami i nawet jak bym sie sama chciala wynies na kilka dni to nie bardzo mam gdzie a moze postraszyc go rozwodem bo sama nie wiem romans z koleznka po 10 dniach ?

tak to juz jest jak nowy facet przychodzi do nowej pracy kobitki rzucaja sie jak na swierze mieso to zalezy tylko od niego czy ulegnie teraz to wszystko w twoich rekach musisz spowodowac zeby sam chetnie wracal do domu zanim sie wszystko nie unormuje musisz popracowac nad swoim chlopem zadbac o niego i o siebie wprowadzic romantyczny nastroj itp. to tylko na razie zeby mu sie odechcialo pomyslec o zdradzie i zeby wszystkie babki zobaczyly ze nie maja szans pozdrawiam :)

Gość koloryt
dzieki wczoraj mielismy romantyczny wieczor a dzisiaj ....ryczec mi sie chce

glowa do gory nie odrazu rzym zbudowano musisz mu przypomniec jak bylo wam dobrze i ze moze tak byc i teraz nie zalamuj sie a jezeli on nie bedzie chcial byc z toba to znaczy ze nie jest wart ciebie i waszej rodziny musisz mu uswiadomic ze jego sila jest rodzina a nie on sam bez twojego wsparcia jest niczym sam do wszystkiego by nie doszedl jezeli cie kocha to zrozumie ze najwazniejsza jestes ty tlko trzeba nim troszeczke pomanipulowac napisz czym ty sie zajmujesz to cos wymyslimy jak tu by wzbudzic w nim troszeczke zazdrosci i zainteresowania mosze szuka mocnych wrazen jek tak to ty musisz mu je zapewnic a nie jakas tab babka

Gość koloryt
tak przepraszm mala sie obudzila

Gość koloryt
jestem architektem i niestety to wolny zawut i wiekszosc dnia spedzam w domu albo zaprowadzajac i odbierajac kasie ze szkoly

Gość koloryt
mam raczej nudny tryp zycia prawie jak kura domow no nie liczac wyjsc na silownie moi rodzice zaciskaja zeby choc sama juz nie iwm moze i by bylo lepiej jak by sie czasem odezwali w sumie jestesmy z soba od 18 roku zycia moze juz mu sie znudzilam

Gość koloryt
jutro czeka mnie obiad u tesciow i mam ochote powiedziec mu ze ma spakowac swoje rzeczy i juz tam zostac!

Gość koloryt
blue23-23 czekam na twoje pomysly gdzie jestes:)

Gość julka5
Przechodziłam przez coś podobnego, oczywiście nie ma identycznych sytuacji. Dzisiaj wiem jakie wtedy popełniłam błędy i jak powinnam si ę zachowywać. myślę, że powinnaś szczerze porozmować z mężem oraz przede wszystkim o siebie maksymalnie zadbać. Za nic w świecie nie bądź narzekającą i marudzącą żoną bo do bedzie uciekać nawet do starszej, brzydszej ale za to zachwyconej nim

moze i ty wyskoczysz na jakas imprezke integracyjna albo na dluzsze pogaduszki z dziewczynami a nich on popilnuje dziecka co ty na to ??

Gość Tamitt
dziecko do nianialbo przyjaciolki;) i wy gdzies idzicie razem:) a nie tak ciagle osobno to glupota

Gość koloryt
najchetniej wyjechala bym na kilka dni sma a niech on zobaczy jak to jet mieć prace i maloa na glowie ale niestety mam projekt którego nie moge zawalic

Gość Tamitt
jak ty masz prace i on to stac was na nianie, złobek nawet na to aby zapłacic przyjaciolce ze ja troszke popilnuje:) małopomysłowa jestes:) a mała mowi: kurcze ja to tylko z tą mamą wisi mi na głowie, a inne dzieci to..:);)

Gość julka5
Nie wiem jakie relacje ma Twój mąż ze swoimi rodzicami, ale może warto go przed nimi pochwalić i wspomnieć jak bardzo dba o rodzinę tyrająć do 5 rano

Gość koloryt
nie potrzeba mi niani bo mieszkamy z rodzicami sek w tym rze ostatnio to on się bawi z obcymi zamiast ze mna

Gość koloryt
co fajniejsze :( to jego matka zalatwila mu ta prace :(

Gość Tamitt
rodzicie mieli juz swoje dzieci.. wychowlai je.. radze ich tak nie zameczac... lepiej wynajmij nianie:) dziecko skrozysta naucyz sie nagla itp:)

Gość Tamitt
nie lubie i nie rozumiem matek ktore mowia: no bo babcia daleko... a cot o babcia? nianka? ona juz dzieci wychwała i ma dosyc, teraz czas na luz, a nie kolejne dzieci do wybawienia. załoze sie ze owa matka polka inaczej by mowla jakby to ona była starsza i jakas wciskała jej dzieci ale by sie złosciła ze ja wykorzystuje, ze jako matka powinna sie nimi zajac bo ona juz swoje wychowała:)

Gość koloryt
chyba nie przeczytalas ja mieszkam z moimi rodzicami i moja mała ma babcie i dziatka na miejscu w jednym mieszkaniu :)

Gość koloryt
a jak sie zachowac jak przyjdzie do domu?

Gość ex-żona
Twoja córcia ma osiem lat. Spokojnie może zostac w domu z dziadkami i nie jest tu potrzebna żadna niania. Porozmawiaj o tym ze swoja mamą, a Ty zacznij wychodzić gdzieś z mężem, do kina, knajpy, znajomych...

Gość Tamitt
ma 8 lat to spokojnie moze baiwc sie z koleznka lub byc 1,5 czy 2 godizny na jakis kółku czy cos:)