Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska.

no czemu wszyscy spicie ......mi sie nie chce i co tak sama mam tu siedzieć

Polecane posty

nie zajebiście mi sie ze sobą gada-od dziś uprawiam ten proces wtryniania mej myśli w kafeteryjne echo

ostatnio poznałam pana który napisał wstęp do LALKI ale byłam w szoku-poznałam go w realu-żeby nie było dobra Idę sobie bo pierdziele sama do siebie -a jutro będę czub a nie ciekawska-jak ktoś czyta to fajnie pa

ano zajrzalem aby zobaczyc czy jest tu jakas akcja oraz jak cenz00ra dziala ... mam za soba wyczerpujacy i frustrujacy tydzien ... chyba czas zaczac jakies nowe projekty :)

tych projektów jest od........ basta stop mam nadzieje ze idealistę nie wymyśliłeś:D

jest pare rzeczy ktore chce zrobic juz od dobrych kilku miesiecy ale nie mialem czasu, teraz wyglada ze przez 4 tygodnie powinienem miec czas, a potem to sie zobaczy, na razie pora na zmiany no i czas rozejrzec sie za jakimis nowymi bodzcami ;) ze tak powiem

praca, zainteresowania, hobby ... granica jest zatarta

w pracy czekaja mnie dyskusje na temat polskiej polityki bo ktos odkryl ze blizniaki rzadza

Kirus rozwalasz mnie :D dobre..mnie tez denerwują takie gadki..nie chce mi sie na rzekać ..leczy mnie ta sytuacja..paplaniem nic nie zmienimy

:) dobre ... fragmenty kojarza mi sie ze slipknot

wlasnie dzis kobita rzucila ze co blizniacy to musi byc korupcja i brak demokracji ... na co odparlem ze owszem dziwnie to wyglada ale ze jesli chodzi o demokracje to wiecej demokracji niz w UK i ze fakt wybrania blaira ostatnim razem wydawal mi sie mniej prawdopodobny niz wybranie blizniakow ;) oj czuje ze zmarnuje kilka godzin na glupawych dyskusjach

ok to polecę skrótowo-wszyscy liczyli ze będzie lepiej -ale gówno dzieje sie odwrotnie-jedna rodzinka po wszystkich stanowiskach jeszcze giertych na wyjazdach wychodzi na pacana ja juz nie mam faworyta-no syf-podejrzewam ze jak sepleniący był by przy władzy działo by sie dokładnie to samo eeeee

może jego córka wygra przynajmniej jak będzie tańczyć w TVN:classic_cool: jaka mam beke ze wszystkich córek prezydentów-zawsze po programie zaczynajam zyc pełna para w wa-wie:D

Junken one dawno śpią ale ja nie !!!!!! Moż e jezcze nie śpisz??? ??

jestem studentem=imprezuje=wracam pózno do domu= pijany= gadam z innymi pijanymi= zajebisty klimat :classic_cool:

Ale Ty fajniutki jesteś, gdy nie grzeszysz trzeźwością.;) Taaaaki słodziutki, że aż miło poczytać...;)

zdecydownie zaprzeczam abym kiedykolwiek miał coś wspólnego z milutkością i fajnościa :-O musze przestać pisać po pijaku bo zapominam że ktoś to potem czyta rano :-O