Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oluśka

Miało być inaczej...

Polecane posty

Ja nie robie tragedii,poprostu dla mnie to nowa sytuacja ...musze sie przestawić.Młoda jestem,studiuje i no boje sie że nie wyrobie z tym wszystkim

Gość życzliwa**
dasz napewno radę.. i zobaczysz że wszytko ułozy się pozytywnie :)

Mowie Ci to wszystko tylko po to, aby pokazac, ze wszystko na 100% ulozy sie dla was jak najlepiej. Nas sytuacja tez zaskoczyla, byla nowa i tez mysalam, ze to absolutny koniec swiata :( A dzisiaj jest zupelnie inaczej :) I powiem Ci jeszcze, ze jezeli pojawia sie jakas nowa sytuacja to nie ona ma nas paralizowac, ale my musimy sie do niej przystosowac wybierajac rozwiazania dla nas najlepsze.

Wage w czasie ciazy bez watpienia mozna kontrolowac. Jezeli przebiega ona w normie i czujesz sie dobrze sa cwiczenia dla ciezarnych kobiet, mozna wziac pieska na spacerek i z nim troszke pobiegac ( oczywiscie wszystko w granicach zdrowego rozsadku). Dziecko w lonie matki nie potrzebuje miliona kalorii dziennie, ale skladniki odzywcze pozwalajace mu na prawidlowy rozwoj. Czyli jakosc, a nie ilosc :)

Dee wielkie dzieki!!!Kochana z Ciebie kobietka!!Pieska nie mam ,ale coś wymyśle:)jestem bardzo drobna i pewnie śmiesznie bede wyglądać:)ale sie tym nie przejmuje;)

Gość calla-lilly
dee bieganie z pieskiem dla ciężarnych?odchudzanie?bez wątpienia nie wiesz co mówisz

Napisalam, ze wszystko w granicach zdrowego rozsadku. To pierwsza rzecz. A poza tym kontrolowanie wagi chyba nie jest rownoznaczne z odchudzaniem. Mialam na mysli, ze zaden lekarz nie powie Ci za najlepiej jest zostac swinka i pozwalac sobie na wszysko bo jest sie w ciazy. I kazda kobieta, ktora jest zdrowa i u ktorej ciaza przebiega prawidlowo POWINNA sie gimnastykowac. Dla zdrowia swojego i maluszka. Ale niektore tego nie rozumieja, a potem rozpaczaja jak TO zgubic po ciazy. Poza tym idac do porodu trzeba miec takze dobra kondycje.

Gość czystość przedmałżeńska
:D

Gość pracownik biurowy
a pracujesz chociaz? a mieszkanie macie? nie jestes odpowiedzialna cos mi się wydaje

do - pracownik biurowy owszem mieszkanie mamy, prace oboje i to na stałe za dobre pieniądze a to że chodze na baseni spacery to oczywiscie za zgodą lekarza bo jak widzisz woda odpręża i zmniejsza ból kręgosłupa jestem odpowiedzialna bo pragne tego dziecka

Gość Gacie W Kropy
Myszka -----ale ty sie afiszujesz z ta ciaza i 3-dniowym weselem i sukniami i pasiastymi gaciami. Jejku !!!!!

oluśka--- to tylko zazdrośc dewotek że my jesteśmy szczesliwe a one nie i mnie wcale to nie interesuje zauważ że zawsze wulgaryzmy napisane na pomaranczowo bo nie mają odwagi pisac pod jednym nickiem

Dokładnie,takie fałszywe s...ze swoimi śmiesznymi poglądami tylko czekaja na to,żeby zepsuć komuś humor...ale ja to sie wcale nie przejmuje:)

Gość iskierka8008
Oluśka -nie przejmuj się :) u mnie było tak samo większość zaplanowana i okazało się że byłam w ciązy - w naszej sytuacji udało nam sie przesunąć ślub o dwa miesiące. a tak napoważnie to zależy od twojej budowy ciała -znam osobę której brzuszek było widać dopiero w 7 miesiącu :) trzymam kciuki zeby wszystko się ułorzyło pomyślnie .Rodzicom powiedż jaknaszybciej -ja tak zrobiłam i żadnego problemu nie było ... powodzenia :):):):)

Gość srata tata
a moze brzuszek bylo widac dopiero w 9 miesiacu?

to akurat prawda bo ja też znam kobietę (szczuplutką i drobną) u której brzuszek było widać dopiero w siódmym miesiącu. Każdy się dziwił gdzie \"toto\" się podziewa w tym brzuchu:-D

Gość nie wiem czyje to
Nie martw się olusia; będzie wszystko pięknie; kochacie się i to jest najważniejsze!!! Moja przyjaciółka też tak miała: od stycznia planowali październikowy ślub a pod koniec marca zaszła w ciążę :) ślub był piękny i teraz są świetną rodzinką!!! Trzymaj się ciepło i uważaj na ciebie, ciesz się życiem które jest w Tobie bo to wielki dar!!!