Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemm

kogo wybrać??trudny wybor

Polecane posty

Gość mam problemm

Mam trudną sytuacje a mianowicie nie wiem co zrobic Jest tak chce byc z jedna dziewczyna ale ona nie chce i nie wiem czy sobie odpuscic czy sie starac o nia naprawde mi zalezy na niej A z drugiej strony jest taka jedna dziewczyna ktora mnie podrywa no w sumie to z nia troche krece ale to ona sie bardziej stara i nie wiem czy starac sie o ta pierwsza z ktora bardzo chcial bym byc no ale wiem ze moje starania moga nie przyniesc rezultatu Czy moze byc z ta druga tez jest z niej mila i fajna dziewczyna nawet moze bardziej atrakcyjna no ale nie czuje do niej tego co do tej pierwszej I nie wiem co robic bo moze byc tak ze bede sam i tyle pomocy

Gość postaraj się o tą pierwszą
jak nie wyjdzie, to drugą i tak masz - takie >zabezpieczenie< ja tak robię z facetami i zawsze było bez zarzutu:) pozdrawiam

Gość basiaaaa
Najgorsze jest podejmowanie decyzji w desperacji..."bo będę sam"... Jeśli zwiążesz się z kimś, do kogo nie czujesz czegoś głębszego, to prędzej czy później Wasz związek po prostu nie wypali... Radzę mimo wszystko starać się o tę dziewczynę, która Ci się podoba, nawet jeśli nic się nie uda, to przynajmniej nigdy nie będziesz sobie wymawiał "a czemu nie spróbowałem...". Tylko pamiętaj o jednym- aby nie kręcić z obiema na raz, żadna z tych dziewczyn nie może być dla Ciebie "rezerwą" w razie niepowodzenia... Nie martw się, a może w przyszłości pojawi się jeszcze inna dziewczyna... Na tych dwóch świat się nie kończy;)

Gość mam problemm
tak no ale wiesz ile sie starac o ta 1 i czy to moze podzialac

Gość Qby
hmm a skad wiesz,ze ta pierwsza cie nie chce? porozmawiaj z nią chocby na gg, tak delikatnie a nuz. ja bym wybral tą pierwszą....

Gość basiaaaa
Tego niestety nie mogę Ci napisać, bo nie wiem... To wszystko zależy, jaka to dziewczyna, czy w ogóle Cię lubi, bo jeśli jesteś jej obojętny, to niestety, ale Twoje starania mogą nie przynieść żadnego rezultatu, natomiast jeśli dziewczyna Cię wyraźnie lubi, to masz spore szanse:) Ile się starać? Hmmm...., chyba do momentu, aż wyraźnie dasz jej do zrozumienia, że chciałbyś z nią być, wtedy poznasz jej reakcję. Jeśli będzie negatywna, to wiadomo... Ale pamiętaj, że musisz być cierpliwy. Nie poganiaj jej w niczym, bo jeśli będziesz chciał szybkich efektów swych starań, efekt może być odwrotny do zamierzonego celu....

Gość basiaaaa
odradzałabym rozmowę na gg... lepiej osobiście, przynajmniej będziesz widział jej reakcję...

Gość mam problemm
no ta pierwsz nie chce no bo juz jakis czas temu z nia gadalem no i nie chce no ale jestesmy dalej ,,znajomymi,, noi raczej sie lubimy napisac cos jeszcze o mojej sytacji?

Gość Qby
tak pisz.

Gość a co mamy ci wywróżyć
napisz jakieś konkrety a nie kręcisz.. przede wszystkim - wiek! w gimnazjum to może być poważny problem..

Gość mam problemm
no to co chcecie wiedziec

Gość Qby
hmm na przyklad to jak ta pierwsza hmm jest niesmiala ? bo moze to jest przyczyną ...wstydzi sie i stad jej zachowanie

Gość Qby
wez zagadaj do tej pierwszej chocby na gg, zaproponuj pomoc w czyms,zaprosc na spacer a moze ;)

Gość Qby
i co autorze? jakies nowinki? czy na zawsze zaniedbales topic ? ;P