Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spokooo

Błona dzieiwcza

Polecane posty

Gość Spokooo

Spokoo... Rozchylam wargi sromowe mniejesze patrze ....no cos jest :) Najprawdopodobiej blona dzieiwcza ... taka mięsista, nierównomierna....no przyznam ze dziwnie wygląda a co najlepsze..w jednym miejscu znajduje sie taki maly wyrostek.. taki no nie wiem jak go nazwac strzępek czy co ?? no taki maly kawalek blony w ksztalcie malutkiego cieniutkiego wałeczka...i tak zwisa troszke. NIe przeszkadza mi on bo jest naprawde nie wielki moze dł. 1 cm , a grubosc 2 mm no ale przyznam ze zdziwilo mnie to troche. Te moje obserwacje wychodza z tego ze chcialam po prostu zaplikowac pierwszy raz tempon i oczywiscie go nie wlozylam :/ Albo jestem slepa, albo moje wejscie doochwy jest tak male ze watpie czy nawet moj palec bu wszedl ...Wniosek jest proty ...moj przyszly kochanek bedzie mial twardy orzech do zgryzienia ...JA sie teraz smieje ale powazna sprawa ..bo slyszalam i zreszta czytalam o bardzo mocno umiesnionych blonach dziewiczych, ktore uniemozliwiaja uzywanie tamponow i zreszta z stosunkiem tez bylyby ewentualnie jakies klopoty i najlepeiej wtedy isc do gina zeby delikatnie naciął błone. No coz od razu mowie ze mam niecale 17 lat i rzecz jasne sytucja gdy jakis obcy facetalbo kobieta mialaby mi TAM patrzec, co gorsza WKLADAC cos to ja dziekuje. PIsze bo musze ....JAk sie znjadzie jakas inteligenta kobieta ...oczywiscie doswiadczona to niech mi odpisze :) Bardzo prosze :)

Gość Spokooo
Dzięki za odopowiedzi :)