Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boing0000000

Potrzebuję porady - jak macie czas zajrzyjcie

Polecane posty

Gość boing0000000

Chce zacząć podawać córce mleko modyfikowane, ale mam problem które wybrać: BEBIKO, NAN czy BEBILON. Proszę o Wasze przemyślenia. Pozdrawiam.

Moja (znacznie) młodsza siostrzyczka wspaniale rosła i rozwijała się na mleku NAN.

Gość bafbaf
moj synek po bebiku mial klopot z wyproznianiem to mleko jest slodsze wiec dawalam mu nan i bylo dobrze moze zapytaj pediatry

ja od początku podawałam bebilon-okazał się do kitu mały wogóle nie mógł kupki zrobić,potem zmieniłam na bebiko omneo bo niby miało pomóc-okazało się jeszcze gorsze od bebilonu.wzięłam najtańsze BEBIKO1 i jest najlepsze,mały ma łade kupki i nie ma kolek...ale każde dziecko jest inne i poprostu musisz dopasować do potrzeb dziecka,zobaczyć jak reaguje-ale nie wolno za często zmieniać....pozdrawiam...

Gość Franczeska-75
Ja tez uwazam ze najlepsze jest zwykle bebiko.

Gość SZKODA GADAĆ
ja podawałam najpierw bebiko, ale potem sie spostrzegłam ze dziecko nic wiecej jesc oprocz słodkosci bo te mleko jest bardzo słodkie. Wiec podaje teraz nan i syn juz je normalne obiadki, a nie tylko deserki. Bebilon nie podaje bo była jedna afera , co prawda co do bebilonu dla alergikow, ale ja uwazam ze jak firma nie dba o alergikow to na nikim im nie zalezy.

hejka bebilon jest dobry moja siorka go uzywala i mala bardzo dobrze rosla !!

hej. Moj mały praktycznie od urodzenia jest na mleku modyfikowanym Nan1. I rosnie jak na drozdzach:)

Moja córcia też bardzo dobrze się chowa na mleku NAN 1 :) Rośnie jak na drożdżach, nie ma żadnego uczulenia no i bardzo lubi to mleczko :)

Gość Zwykła Mama
Ja testowałam chyba wszytskie mleka - zdecydowania odradzam humanę - zaparcia na maksa, synek gustowałw bebiku, ale dopiero 2, i to gr, początek Nan 1, córka nie chciała Nan, zasmakowała w Hippie(różowym, probiotycznym, bo jest i niebieskie bio), ale minus tego jest taki, że o ile Nan i Bebiko są praktycznie w każdym spożywczaku i aptece, tak Hipp tylko w hipermarketach. Ale ładnie po nim kupkuje, przy nanie kpuy były brzydkie i twarde, hipp jest odrobinę gęstszy niż inne mleka, ale też mniej słodki. Ale trzeba próbować, bo każde dziecko ma inne gusta.

Gość magdulka...__
Ja myśle że NAN będzie ok, moja siostrzenica teraz pije:)

Gość 66666
bebiko.najtansze i najlepsze