Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem sama....

Kiedy przestały wam rosnąć piersi??

Polecane posty

Gość nie wiem sama....

Witam, mam 17 llat i piersi tak mi powoli rosną , że czasami myślę, że zawsze będą takie małe. Dodam, że od 3 lat nie mam regularnych okresów, wy też tak miałyscie w moim wieku?

Gość mi przestały rosnąć w 5kl
podstawówki i tak zostały - 70a:( hormony wszystkie zbadałam - w normie..

Gość nie wiem sama....
Moja mama i siostra mają takie balony, że szok, a ja to co? :P No mi z każdym rokiem rosną, ale czemu tak powoli? Wina hormonów? Boje sie iść do gina, bo jestem dziewicą, a wiadomo jak badają dziewice

Gość 8888888888
mi zaczelu rosnac w 8 klasie podstawowki , w zaleznosci id tego ile waze , rozmiar jest rozny

Gość nie wiem sama....
A byłyście kiedyś z takim problemem u gina? Bo nawet już nie mówię, że wiadomo, większe piersi są ładniejsze :P ale nawet jak bym zaszła w ciąże, to CZYM ja dziecko wykarmię? :P Już różne myśli mnie nachodzą i sądzę ,że matka natura jest dziwna...

Gość 11111111111111111
karmi sie mlekiem z piersi a nie piersiami a ilość mleka nie zależy od wielkosci piersi a nawet małymi dużo łatwiej karmić,tak os strony technicznej

Gość nie wiem sama....
hm, ja słyszałam od siostry i mamy, że jednak większymi ale ok...ja nie byłam matką więc się nie wypowiadam....ale wracając do mojego pytania, to czy do końca życia będę miała 70 A? :P

Gość Marylinea
Zaczely w wieku 16 lat, przestaly rosnac w wieku 21 Ale nie rosly caly czas, nagle z A zrobilo sie B i tak zostalo

Gość nie wiem sama....
hm, czyli to normalne zjawisko?? a już się bałam, ze zawsze deska będę ;)

Gość nie wiem sama....
heej, czekam na wypowiedzi ;)

Gość Marylinea
Jak mialam 16 lat to byla decha, jedynie co sie zmienilo to to ze sutki nie byly wklesle tylko wypukle, ha ha ;) Jak mialam ok 16,5 to mialam takie male AA W wieku 17-18 to A, takie pelne, i bylam zadowolona, bo juz nie bylam plaska Pozniej w wieku 20-21 urosly do B, he he I tez jestem zadowolona, wiekszych nie chce Zawsze sie balam duzych piersi, braci mi dokuczali ze bede miec duuuzy biust, modlilam sie zeby to sie nie spelnilo :D Moja mama ma biust C :)

Gość nie wiem sama....
A miałaś regularne okresy?? Bo mi się nie chcą unormować :(

Gość może zbadaj sobie poziom
hormonów

Gość u mnie
zaczely w wieku 12 skonczyly w wieku 14 (ale malo urosly), ale podejrzewam ze gdyby nie tabletki antykoncepcyjne (diane 35), ktore wlasnie w wieku 12 lat przyjmowalam, to by mi mogly wcale nie urosnac bo mialam za duo meskiego hormonu, ktory w nadmiarze moze chamowac rozwoj piersi i powodowac problemy z miesiaczka. Chwala mi ze w pore poszlam do gina;)

Gość matrioszka23
ja mam 23 lata i mam nadzieje ze piersi juz przestały mi rosnać w tej chwili jest to 75E jak mialam 18 lat to bylo 75A wiec prawie co rok to jeden rozmiar w gore :D okresu jeszce nigdy nie mialam regularnego... wiec glowa do gory

Gość eheehe
wlsnie!ja mam niepelne A czyli AA , mam 19 lat i chcialabym zeby urosly tak do pelnego B, myslalam, ze juz nie ma dla mnie szansy ale jednak;)🌼

Gość dokładnie - ci co pyszczą
dziwne mi i wiekszsoci moich kolezanek przestaly rosnac juz w gimnazjum

Gość eheehe
wlasnie!ja mam niepelne A, czyli AA, mam 19 lat, myslalam, e juz nigdy mi nie urosna, ale widze, ze jest chco maly cien szansy, tym bardziej, ze moja mama ma dosc duze piersi..prosze chcialabym pelne B:)🌼

Gość Marylinea
Co w tym dziwnego, nie kazdy przestaje tak wczesniej dojrzewac, ja pierwsza miesiaczke dostalam w wieku 16 lat, dlugo bym nieregularny, dopiero od 1,5 roku mam prawie jak w zegarku

Gość a do jakiego
wieku sie rosnie?

Ja mam 17 lat i tez mam z tym problem małe cycki i nie pełny rozmiar A bo jedną piers mam mniejszą i nieregularne miesiączki a jak brałam hormony to cycki i tak mi nie urosły

A, B i C to NIE SĄ rozmiary! niepełne A, pełne B, nie, nie, to w ogóle nie tak. Jeżeli używacie tylko literek i wyrazów "pełne", "niepełne" to znaczy, że wcale nie znacie swojego rozmiaru. Np ja myślałam, że mam małe B i chciałam mieć "pełne C", mimo, że nie wiedziałam, że takie coś NIE ISTNIEJE. miska C to C, zawsze znaczy to samo: 16-17cm różnicy między obwodem w biuście, a obwodem pod biustem. Nie ma pełne czy niepełne. Pełne tzn wylewające się? Niepełne tzn odstające? Przede wszystkim zmierzcie się ciasno pod biustem, luźno w biuście, a potem zapraszam do tematu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4542179 Bo nosząc byle jakie A i B tylko krzywdzicie swój biust. Za luźny obwód nie trzyma piersi, a gąbka w push upie jeszcze rozsmarowuje mały biust pod pachy... <stopka></stopka>

Gość zadziwiona
od 16roku zycia do 17 od razu z 0 do D ale 1 miesiaczka w wieku lat 16 i dalej nieregularne

Gość gość
Kurde ja również mam malutkie piersi a mam 18. Mój chłopak mówi że dla niego są idealne ale nie oszukujmy się. Nie ma za co złapać ani nic. Mam miesiączki w miarę uregulowane ale sutki jeszcze nie w pełni rozwinięte...