Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna istota

Gdzie ja mam kogoś poznac jak nigdzie nie wychodze???

Polecane posty

Gość samotna istota

mam mało znajomych a własciwie są to znajomi z uczelni, większosc mieszka w innym miescie wiec widzimy sie tylko na zjazdach, nie mam z kim gdzies wyjsc i poznac tego jedynego:( i ie mówicie mi zebym sobie na spacer wyszła bo ja nie cierpie spacerowac sama...wszystko obeszłabym w 15 minut;) nawet po sklepach chodze szybko;) centrum handlowe obskakuje w 45 minut i kupie wszystkie ciuchy;) czuje sie samotna:(

Ja tez mialam podobny problem i pewnie nikogo bym nie poznała, z pomocą przyszedł mi internet, zaczełam się umawiać z chłopakami z czata, albo GG. Bardzo mi te spotkania (spacery, piwo, kawa, soczek ;)) pomogły odzyskać wiarę w siebie, poznałam kilka fajnych osób, a w końcu chłopaka na stałe :) Polecam, choć nie zawsze pierwsze próby są udane. Tylko należy pamiętać żeby nie umawiac się w jakichs podejrzanych miejscach, najlepiej na poczatek takich gdzie jest dużo ludzi, wszak nie wiadomo na początku z kim tak naprawdę się spotkamy.

Gość samotna istota
ale ja własnie takie randki przez gg juz przerabiałam i mam dosyc:( raz sie ie spodobałam...ok facet mi w sumie tez nie bo strasznie był zarozumiały...za drugim razem facet sie do mnie dobierał na pierwszym spotkaniu jak bylismy na spacerze...za trzecim razem...ok ..miałam dosyc , facet mi sie podobał, weszłam w układ sex- przyjazn i powiem ze wspominam to strasznie miło ale ja chce czegos wiecej...wiec kolejna randka przez net i chodziłam z facetem 3 miesiące i juz nie mogłam z nim wytrzymac nerwowo:( straciłam juz nadzieje na poznanie kogos:( nie ruszam sie z domu , tylko praca, zajęcia co 2 weekend...no i ten facet od układu i tyle, czuje sie samotna jak palec, nawet na piwko z jakąs kolezanką nie moge sie wybrac bo moja jedyna koleanka mieszka 200 km ode mnie:(

Gość fajnie ma ten facet
ma stala lale na seks

No cóż, mogę powiedzieć tylko tyle że moje internetowe randki też tak na poczatku wygladały, bywało różnie, ale nie poddawałam się, aż wkońcu poznałam kogoś z kim jestem już prawie 3 lata. A co do znajomych, to niestety też ich nie mam we własnym mieście, wszyscy gdzieś się porozjeżdżali, nie mam bliskiej koleżanki z którą można wyjść od czasu do czasu gdzieś i pogadać. Przykre to jest, no ale cóż. Dobrze że chociaż chłopak się znalazł, niestety często wyjeżdża, ale chociaż mam świadomość że mam kogoś bliskiego. Myślę, że za jakiś czas również poznasz kogoś, w taki lub inny sposób, choć może trudno Ci teraz w to uwierzyć. Więc głowa do góry. Powodzenia.

A moze masz jakies zainteresowania: kultura, kino, muzyka? chodz do studenckiego klubu, nie mowie o klubie, gdzie idzie sie na piwo i seks, tylko normalnym klubie zainteresowan, domu kultury, czy warsztatach. Tam mozna poznac roznych ludzi o takich zinteresowaniach jak twoje, i mozesz sie wtedy z niektorymi blizej poznac. I pamietaj, nie seks - seks jest tylko dodatkiem do zwiazku. najwazniejsza jest po prosty przyjazn!

Gość Cleo35
Ja zalogowałam się na www.ilove.pl i zobaczymy co z tego wyjdzie też nie mam innych możliwości więc cóż:)

Gość samotna istota
no własnie tam poznałam tego byłego chłopaka...doszłam do wniosku ze w necie safaceci co chą tylko sexu:( no mam niemiłe doswiadczenia i tyle:(

Gość jadzienka
wyjdz do pubu z kolezanka

Taaaak...w necie to ogloszenia sa bardzo \"ociekajace\" ale to wina nie netu tylko ludzi tam trafiajacych. Jesli nie chcesz \"ociekajacej\" randki to nie poddaj sie nurtowi anonsow. Napisz to czego chcesz i nie boj sie ze nikt nie odpowie bo lepiej jesli nie odpowie niz odpowie niewlasciwy. Napisz wyraznie ze wykluczas sex i chcesz tylko powiekszyc grono dobrych przyjaciol. Sama dobrze wiesz ze jak zaiskrzy to bedzie i sex a ja zapewnieam cie ze kazdy facet tez o tym wie ... jednak facetom z lekka plemniki lazace po mozgu przeszkadzaja czasem myslec i akceptuja (rzadziej niz ci sie wydaje) sex bez uczuc. no i oczywiscie szukaj znajomych a nie randek...ale to pewnie wiesz wiec dodalem tylko tak zeby uzupelnic wypowiedz ;)

Cześć :) U mnie w mieście to ludzie chyba wymarli :P A skąd jesteście może zorganizujemy sobie spotkanko :) ???

Gość do samotna istota
ja moja dziewczyne poznalem na czacie i jestesmy juz ze soba rok i jest suuuper:) mialem olbrzymie szczescioe ze znalazlem taka cudowna kobiete na czacie wlasnie bo wiadomo jacy tam ludzie zazwyczaj sa i po co... mamy XXI wiek trzeba korzystac z najnowszych technologii

Gość snoepje
Z miloscia to jest tak, ze nigdy nie wiesz kiedy przyjdzie...ja jeszcze rok temu tez myslalam, ze nigdy w zyciu nie poznam swojej drugiej polowki, bo w zasadzie tez zadko gdzies wychodzilam, a tu ktoregos dnia padl mi komputer. wiec zanioslam tego nieszczesnego grata do sklepu komputerowego. Obslugiwal mnie bardzo mily pan, byl bardzo cierpliwy tlumaczac mi jakies pierdoly o jakichs diodach, czy cos tam..no i tak sie stalo, ze juz prawie rok jestesmy szczesliwie zakochana para....

Gość linia graniczna
Snoepje - sliczna historia... :) Pozdrawiam serdecznie 🖐️

Gość samotna istota
Witam słoneczko swieci a ja trace radośc zycia:(

Gość ja tez nigdzie nie wychodze
do tego nie mam zadnych znajomych :(

Gość taka jedna randkowiczka
francuski piesku dlaczego piszesz żeby wpisywac ze szuka sie znajomych a nie randki? .. hmm to juz wiem czemu nie mogłm znaleźć nikogo.. ;))

mam podobnie :O w liceum byl jeden co mi odpowiadal,ale \"kolezanka\" moja go odbila i teraz są razem......:O dla niej zmienil swe plany. najlepsze jest to,ze moi dalsi znajomi z tej klasy po prostu triumfują,ze mi sie nie powiodlo...zawsze mi zazdroscili... wkurwia mnie to :O niesmiala, wegetuję, do tego nikogo interesujacego na horyzoncie nie ma.....mam dosc tego i tyle.

Gość Niebrzydki
jasne nie maja nic ciekawszego do roboty jak sie cieszyc ze jakiejs pindzi e sie nie powiodlo. zastanow sie nad soba

Gość gość
przez NETA ;) teraz to naprawdę popularne :) Zobacz sobie chociażby tę stronkę http://snapczat.pl/

Gość gość
Podnoszę...ze smutkiem

Gość gość
Skoro nigdzie nie wchodzisz to jedynie pozostaje poznawanie przez neta. Zawsze można się z kimś w miarę normalnym umówić i spotkać na kawie. Pogadać i pośmiać się. Wyjść do kina czy na jakąś imprezę. A może akurat trafisz na kogoś wartościowego; -) powodzenia!

Gość gość
Tylko ze ja wlasnie swego czasu bardzo czesto i intensywnie wychodzilam, poznawalam mnostwo osob, nie poznalam nikogo nawet wtedy...

Gość gość
przecież jest tyle sposobów teraz, możesz tak jak doradzają nawet w internecie kogoś poznać na przykład na https://kochaj.pl/ Wystarczy otworzyć konto i gotowe :)

Gość Czarek38
Znalazłaś już swoją miłość?