Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpsama nie wierze

Wierzycie we wrozby?

Polecane posty

Gość wpsama nie wierze

http://horoskop.wp.pl/kat,36636,wid,8768102,wiadomosc.html Sluchajcie jak wysle sie smsa tutaj z pytaniem czy zostane mama,ktos odpowiada i naprawde sie zgadza...:O Ja nie moge zajsc i wszystko mi powiedziano...

Gość mi wyszlo tak
ze bedzie dziecko,najlepiej starac sie na przelomie maja ale beda komplikacje (to juz w 3 smsie) z ukladem pokarmowym....:P

Gość WIOLKAtg
ja wysłałAam z takiem pytaniem CZY MOJE DZIECKO URODZI SIE ZDROWE? ...................mam rodzić w każdej chwili,już czas na mnie,na USG wyszło ze chlopak i niewiem czy to zbieg okolicznosci ale dostalam takiego sms-a URODZISZ ZDROWE DZIECKO,BEDZIE TO CHLOPAK i takie tam...fajnie by bylo w to wierzyc...ale niewiem sama...

Gość hioryszmad
znalazlam to w historii polecam!!! MI SIE SPRAWDZIŁO

Gość przepraszamy ale takie strony
nie mamy

Gość ja bym się dala
ale mi ta strona nie wchodzi.

Gość hioryszmad
no niewiem kiedys wchodzila,szkoda bo to fajne jest,duzo nie kosztowalo 2,44 to tam jednego mozna było wysłac.Szukałam czegos podobnego ale nie ma juz takiego czegoś. Super bo zadajesz pytanie i wysylasz a za chwile odpowiedz na dwie strony.nie znacie czegos podobnego. Mi pisali kiedys ze urodze chlopca zdrowego i urodzilam chlopca choc na usg mi mowili ze to bedzie dziewczynka.

Gość ja nie znam ale tez
szukałam. chętnie bym zadała pytanie bo walczę z myślami i nie chodzi tu o wróżenie tylko po prostu o to żeby usłyszeć co myśli kto inny.

Gość gość
Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) ze strony wrozkadiana.pl błyskawicznie odebrała mój telefon i w przeciągu tej krótkiej rozmowy powiedziała mi o mnie tyle, ile nie dowiedziałem się przez całe swoje życie. Wszystko w mojej głowie nagle ułożyło się w jedną całość. Teraz wiem, dokąd mam zmierzać.