Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała spinka

Połóg - jak zniosłyście go w szpitalu???

Polecane posty

Gość biała spinka

Dziewczyny! Chodzi mi o sprawdzone sposoby na połóg a dokładniej o krwawienia w szpitalu. Jedne dziewczyny radzą na krwawienia używać ligniny inne specjalnych podpasek. Lignina wg mnie odpada bo zaraz przemoknie ale z drugiej strony lepiej goi się krocze. Napiszcie jak to z Wami było. I jak duże są to krwawienia??? Takie jak przy okresie???

Gość jesuuuus
dziewczynko:o pójdziesz, sama sie przekonasz:o gdy ja rodziłam(jedyne zreszta dziecko) nikt, prócz mamy takich porad mi nie udzielał:o nie masz mamy?:o

Ja uzywalam podkladow. I tobie radze zrobic to samo. do tego zamowilam sobie na allego takie majtk siatkowe zeby podtrzymywaly podklad. Krwawienie jest o wiele wieksze niz przy okresia ale majac te podklady i te majtki nie ma sie o co martwic zreszta nie ty jedna bedziesz tam z takim problemem:)

Gość biała spinka
a co to są za podkłady??? podpaski specjlane???

Gość jesuuuus
nie macie innych problemow?:o rzygac sie chce od tego bezustannego nudzenia o połogach, krwawieniach, itp.:o nie macie gina coby was uświadomił?:o

Gość jesuuuus
a właśnie, że będę, bo wkurzam sie takimi intymnościami wypisywanymi na forum:o:o:o nie macie wstydu, dziewuchy:p:p:p

Gość biała spinka
jesuuss zajmij się czymś innym a nie zaśmiecasz tu forum jędzo!!

Gość jesuuuus
ps. kiedyś kobiety wstydziły sie nawet miedzy sobą rozmawiać na temat krwawienia, czy innych intymnych spraw, a teraz brudne dziwki wywlekają to na forum:o:o ohyda:o

Gość jesuuuus
spinka, spaduj do gina, tam sie radź, a jeśli cie nie stać to do baci, cioci lub mamusi:o🖐️

Gość właśnie........
O chuj Ci chodzi? Jakieś kompleksy?? :O

Gość jesuuuus
fritz, nie bulserwuj sie tak, bo literki ci siem przestawiajom:p:p:p:D mnie wkurzają jedynie te gupie dziewczyny wylewające każdą intymność na forum, stąd mój atak:o:o nie mogę tego czytać, ale mam taka misję:o

Gość biała spinka
Któraś jeszcze coś doradzi?????

Gość biała spinka
wiecie co zlejcie tą jesuuuus to się sama odwali. Co to są te PODKŁADY?

Gość mloda maamcia
Ja uzywalam takich specjalnych porodowych pieluch! Sa troche wieksze o podpaski!!!

podklady po porodowe tzn takie duze podpaski a dokladnie to sa pieluchy dla dzieci ale bez tych zapiec

Gość mloda maamcia
Tak sa to pieluchy dla dzieci bez zapiec! Mozna to kupic w kazdej aptece a i jesze majtki po porodowe! Super sprawa!!!

Gość biała spinka
spoko, dzieki dziewczyny. z tego co wiem to takie majtki jak i te pieluchy są w sklepach z odzieżą dla kobiet w ciąży

Oprócz jednorazowych majtek i bella baby polecam jednorazowe podkłady na łóżko. Nie ma co liczyć, że nie przemoknie nam na prześcieradło i nie raz trzeba leżeć w takim syfie, bo nikt się nie kwapi z wymianą prześcieradeł. Ja sobie kupiłam te jednorazowe podkłady na łóżko i problem z głowy:D Pobrudził się to do kosza i dalej miałam czyściutko w łóżku:D

Gość dzis dni pologu

Gość gość
podkłady kupuje się a aptece wygladaja jak piachacha dla dziecka, używałam ich przez 5 dni, potem podpaski takie na noc