Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabi skrzek

PŁYTKA INTELIGENCJA PAŃ dlaczego???

Polecane posty

Nie muszę Cię znać osobiście by jakąś opinię sobie wyrobić o Tobie rzecz jasna :) 🖐️ miłej nocy życzę wam drogie Panie

Że też chce się Wam- pewnie, że lepiej poświęcić swój drogocenny czas na dyskusję z Tobą :) Tu się zgodzę.

...ale bzdetna jest ta wasza walka kto jest bardziej a kto mniej inteligentny...czy kobieta czy mezczyzna...oto jest pytanie...moze odpowiedzcie sobie poprostu ze ludzie a nie jedno drugie probuje przekonac do swoich racji...ja osobiscie sadze ze jest bardzo duzo madrych facetow jak i kobiet i taki sam odsetek tych mniej inteligetnych i nie myslacych:P

wiem, ze nie musisz mnie znac, by mieć o mnie opinię. ale nie musi być to opinia miarodajna ;) koniec dyskusji, swojej inteligencji udowadniać nie będę bo i takiej potrzeby nie mam. Pod innymi nickami jestem lubiana i uwazana za inteligentną mądra osobę, co nieraz podkreślali na topikach kafeteriusze. Ten nick jest do bluzg. Pozdrawiam.

Gość czytajac wypowiedzi
autora odczuwam dotkliwe zażenowanie, zeby on chociaz te plytka inteligencje mial:)

A no to tym bardziej ciekawie i inteligentnie rzecz jasna :) 🖐️ To, że jesteś lubiana nie świadczy o Twojej inteligencji :)

tym razem ja się zmywam a szkoda. Gdyby chociaż jedna Pani dotrwała do końca dyskusji. :( Wy jesteście zdolne tylko do obrażania w stylu feministycznym a szkoda... szkoda...

tym razem ja się zmywam a szkoda. Gdyby chociaż jedna Pani dotrwała do końca dyskusji. :( Wy jesteście zdolne tylko do obrażania w stylu feministycznym a szkoda... szkoda...

tak, założyłam nick do bluzgania i na dni, kiedy mam zwieszony humor. jeśli uwazasz to za żałosne, nie obchodzi mnie to. Robię to jako osoba anonimowa. Nie mówię, że jestem tylko lubiana. Moja inteligencja jest podkreślana.

naturalna brunetka --->temat fakt dziwny i prowokujacy co niektorych jak widac ale to przeciez kafeteria i mozna tu rozne tematy zakladac a jakkogos jakis denerwuje to niech nie wchodzi...zreszta to tylko dyskusja...a nie tyczace sie danej osoby stwierdzenie...

aha, nick jest przede wszystkim komentarzem do topików, które uważam za żałosne :)

Gość nie musisz się tłumaczyć
:)

1. cytuje :\"tak, założyłam nick do bluzgania i na dni, kiedy mam zwieszony humor\"...znaczy ze jak ty masz zly dzien to musisz go jeszcze spieprzyc innym:O głuppie i dziecinne.... 2. cytuje: \"robie to jako osoba anonimowa\" moze dlatego ze nie masz odwagi na otwarte jak ty to nazywasz bluzganie... ...OBELGAMI W STOSUNKU DO INNYCH CHCESZ POPRAWIC SOBIE HUMOR, TY SIE LEPIEJ NAD SOBA OSTRO ZASTANOW...

naprawde rzadko rzucam obelgi. I nie poprawiam sobie humoru, wyżywam się. ale fakt, nie musze się tlumaczyć ;)

Gość autor ma
zespół napięcia przedwytryskowego :O

Moja opinia jest taka, ze kobiety są mniej inteligentne(sorry dziewczyny) dlatego,ze nie miały(śmy) dostępu do nauki jak mężczyźni, a mózg jak każdy organ staje się doskonalszy w miarę cwiczenia go, w grę wchodzą oczywiście kwestie genetyczne, ale to tylko moje głupie wymysły.

To moze dlatego ,że mężczyzna jest pierwotnym tworem Boga a kobiety tylko jego pochodną.Żałosne ja będę strzelac a Ty mów czy mam rację, bo ja to taka zagubiona jestem i szukam mentoraa Ty\"jestem lubiana i uwazana za inteligentną mądra osobę, co nieraz podkreślali na topikach kafeteriusze.\"

Black Rose 26 no to długo szukać nawet nie musiałaś :) mentor sam się zjawił. żałosna pasuję jak ulał do roli przewodnika.

Żabi skrzeku - panie są bardzo inteligentne i bardzo dużo energii zużywają po to, by tę właśnie swoją cechę ukryć przed panami, z którymi sie kontaktują, ponieważ ta właśnie cecha pań najbardziej panów wkurza, a panie, to łagodne istoty i nie lubią nikogo wkurzać. :)

Perła. -\" bardzo łagodne istoty\" niekiedy się zdarzy, ale w większości przypadków to energia wasza jest wykorzystywana do bezgranicznej upartości i postawieniu za wszelką cenę na swoim. Niekiedy to jest słuszne, ale tylko niekiedy.

Czy nie mogę doczekać się odpowiedzi tylko dlatego, że nie udało mi się dostatecznie ukryć tej tak bardzo źle widzianej przez panów cechy większości pań? :(

Żabi ...Jest tylko jeden problem :ja jestem kobietą ona też , wiec to wyklucza schematyczny przebieg relacji mentor-uczennica:D.

Ależ Żabi skrzeku - mylisz się odrobinkę. :) Większość moich koleżanek to łagodne istoty i wcale się nie upierają, by postawić na swoim. O ileż przyjemniej jest przekonać mężczyzne, że to on tu rządzi. Przykład: -Kochanie, co sądzisz o tej wersalce? - Czy ja wiem? -Fajne ma obicie, prawda? - No niezłe. - Alez Ty masz wspanialy gust. Skoro Ci się tak podoba, to nie pozostaje nam nic innego, jakją kupić. Wszystykie koleżanki będą mi Ciebie zazdrościc, bo ich mężczyźni nie znają się na wszystkim, tak, jak Ty. ...I mój mądry mężczyzna cieszy się, że dokonał takiego wspaniałego wyboru wersalki (którą postanowiłam kupić już tydzień temu) i że przed wszystkimi będzie za taki trafny wybór chwalony. Kwestia podejścia do sprawy. Po co upór? :O

Żabi skrzeku - czuję, ze uraziłam Cie pisząc, że się mylisz.... Ależ oczywiście, że się nie mylisz. Po prostu każde twierdzenie jest takie, ze są od niego jakieś wyjątki. Twoje twierdzenie o uporze pań jest jak najbardziej słuszne, z tym, że w tym wypadku jest baaaaardzo dużo wyjątków. ;)

Droga Perło. nie uraziłaś mnie swoją racją czy też jej brakiem a moją pomyłką czy też jej brakiem, nie to jest istotne. Istotny jest fakt, że mimo wszystko (czytając Twój przykład) stwierdzam, iż Twój upór jest po prostu ukryty w sprycie i bystrości. Mimo tego, że wypatrzyłaś sobie wcześniej i zaklepałaś rzecz jasna tę wersalkę wmówiłaś mężczyźnie swojego życia, że ten wspaniały wybór jest wyborem jego mimo, że jest Twoim. To zatajony upór :) Gdyby Twój mężczyzna okazał więcej skrupulatności względem Twego jakże bystrego planu nie miała byś tej wersalki a wtedy?...Nie ma obiadu, nie ma sexu i nie ma ślubu.