Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimie

Dieta kopenchadzka

Polecane posty

Gość nimie

Witam, bardzo powaznie zastanawiam sie nad rozpoczeciem od poniedzialku tej diety. Stosowal ktos? jakie byly rezultaty? ja mam 170 i 78 kg..........wiec okolo 10 kg nadwagi po ciazy :-(((

Gość KOPENCHASKA

ludzie od kiedy Kopenhaga pisze się przez \"CH\" LITOŚCI!!!! nikt Was ortografii w szkole nie uczył??

Gość Der Spiegelken
nimie nie stosuj tej glupiej diety, bo po niej przytyjesz w ostatecznosci a nie schudniesz!!!

Gość ja stosowalam
nie przytylam po niej. wrecz przeciwnie, dalej chudne. ale jesli niemasz silnej woli, mocnego postanowienia to lepiej jedz 1000 czy 1200 kalorii i lepiej wyjdziesz na tym. na kopenhaskiej je sie okolo 500 kalorii dziennie. i dieta wcale nie konczy sie po 13 dniach bo pozniej nadal trzeba jesc malo, aby dalej chudnac jesli ma sie z czego lub nie przytyc. najlepiej co 2 tygodnie zwiekszac liczbe kalorii o 100. tak wiec, dieta trwa o wiele dluzej niz te 13 dni... tyle, ze pozniej juz mozna uzywac sól i inne produkty... ale trzeba trzymac sie okreslonej liczby kalorii. mysle, ze jesli nie stosowalas wczesniej zadnych diet, jadlas "normalnie" to mozesz schudnac na niej okolo 5-8 kg. oczywiscie jesli nie bedziesz nic podjadac. ;) powodzenia! :)

Ja zaczęłam dziś stosować tą diete, na razie jestem na samej kawie , i jestem głodna :( chce wytrwać do końca ale nie wiem czy mi się uda. mam jakieś 5kg nadwagi, idzie wiosna i chce być szczupła :) mam nadzieje że któraś z was też ja teraz stosuje i wie że ciężko wytrwać :)

Gość vdsg
a czy na tej diecie zamiast kawy mozna pic herbate?? nie nawidze kawy:(

Gość KAMELIOWA11
można pić częściej czarną kawę???

Gość KAMELIOWA11
dobra jestem na tej cholernej diecie....wszystko dla mnie ok....tylko kawy więcej....czy można pić więcej kawy?

Gość monikak
Hej!chciałabym się dowiedzieć czy w czasie tej diety zamiast kawy można pić zieloną herbatę,gdyż ja nie mogę pić kawy(decyzja lekarza). Z góry dziękuje za odpowiedz.

Gość barmut
hej wydaje mi sie ze tak - tylko niemozesz jej slodzic!!!! No i oczywiscie zachowac zasady parzenia jej tzn.mocna zielona dziala "pobudzajaco" - jak kawa rano , a slaba - rozluzniajaco. Ja tez pijam herbatke - wieczorem.Opisalam sie na innym forum kfeteria.pl - temat dieta kopenhadzka - to spojrz jak mi idzie. Pozdrawiam