Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojdaa

Boje sie jezdzic samochodem bo nie jezdzilam od razu

Polecane posty

Gość niedojdaa

po egzaminie. mam 3 lata przerwy, zero doswiadczen :( czy sie jeszcze przemoge?

Gość odswiezam
mam to samo...masakra..a dzis bez jezdzenia autem to tragedia

Gość jjjjjjjjja
i ja tak mam

Gość niedojdaa
a dzis by mi sie przydalo ja mam nadzieje ze zaczne bo mam juz kaske odlozona na wlasne 4 kolka i wtedy strach bedzie mniejszy bo swoj rozbije ale masakra to jest bo dzis facet do mnie pisze ze moglabym nie pic na imprezie i wracac autem a tak to on pojdzie sam wypije, ehhhh

Gość a ja w piątek odebrałam swoje
prawko i muszę zacząć jeździć, tylko mam pietra bo uczyłam się i zdawałam egzamin na Pandzie a mam forda mondeo kombi... gabaryty całkiem inne

Gość aga___
ja niestety tez z jazdą mam problem - ale postanowilam że się biore za siebie.Na poczatek pojeżdżę trochę po bocznych drogach aż nabiore ponownie wprawy - tez minęły mi 3 lata od egz.Najbardziej boję się że ktoś spowoduje mi jakieś zagrożenie na drodze i nie będę wiedziała co robić!Muszę się przemóc, muszę...

Gość niedojdaa
ja tez mam taka przerwe ale zamierzam to zmienic! moze jest ktos komu sie udalo???

Gość - Ania
Zawsze można dokupić kilka lekcji już na własnym samochodzie, odświerzyć wiedzę. Ja nie prowadzę "dzięki" mężowi, który swoimi uwagami tak mnie zraził, że wolę być pasażerem, niż słuchać jaka jestem beznadziejna. Pod pretekstem pouczania dowartościowywał się, znalazł coś w czym jest ode mnie lepszy. :o

Mojej sąsiadce się udało, ale wzięła kilka lekcji u instruktora. Gdy czasem na jakimś skrzyżowaniu ma problemy, to włącza, że się zepsuła i zjeżdża na bok, a jak jest pusto, to wtedy jedzie.