Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym......

tipsy??!!!!!

Polecane posty

Gość chcialabym......

Czesc dziewczyny chialabym nauczyc sie robic tipsy tylko nie wiem czy sama sie naucze na podstawie prob beledow??? chcialam isc na kurs ale neistty w mojej miejscowosci sa tylke 3 dniowe i sa dosyc drogie bo biora 1200zl... moim zdaniem zdzieraja i zastanawiam sie nad kupieniem filmiku i nauczeniem sie samej jak myslicie dalo by tak rade??? Boje sie ze zainwestuje w sprzet a sie nei naucze

Gość skhdnidj
Hej:) ja kupilam sobei zestaw startowy na alegro za 300zl nie chcialam drozszych bo nei wiedzialam czy dam rade sie sama nauczuc... i dalam rade robie tipsy 3 miesiace a juz mam swoje stale klijentki i zrabiam kaske:) wiec nie trzeba mniec kursu i samemu mozna sie nauczyc:)

Gość ktoria33
hejka dasz rade sama nie ma z tym problemu ale ja na poczatek polecała bym zebrac jak najwieksza wiedze teoretyczna na temat przedłuzania i stylizacji paznokci tego typu sprawy rzadza sie własnymi prawami których musisz przestrzegac by poprostu nie zrobic komus krzywdy masz ochote sama sie nauczyc nie ma problemu nawet ci pomoge ale badz profesjonalna mimo ze jestes amatorką

Gość profesjonalistka
rób co chcesz ale obyś zawsze czyste sumienie miała mam nadzieje,ze bedziesz testować na sobie i koleżankach a nie na obcych za pieniadze

Gość chcialabym......
no oczywiscie bede testowala na swoich znajomych:) jescze na tyle nie zgupialam zeby uczyc sie na kims obycm za pieniedze:P w takiem razie dzisiaj wybiore sie do hurowni kosmetykow i kupie wszystko:)

Gość profesjonalistka
bardzo się cieszę,że tak do tego podchodzisz:)

Gość malaroo
wejdź na forum "czy któs pomoże mi w zakładamiu....."

Gość Karoluchna
Witam :) Od dawna lubie malować paznocie, ozdabiać je i upiekszac. Chcialabym wiec nauczyc sie metody przedluzania paznokci zelem lub akrylem, i kompletnie nie wiem co dalej z tym zrobic. Może wiecie gdzie sie odbywaja kursy kosmetyczne, ile kosztują, gdzie szukac informacji o nich,czy mozna je robić będąc niepełnoletnim ? Mam jeszcze jedno pytanie: Jeśli chciałabym robić paznokcie żelowe w domu, co powinno sie znaleźć w mojej kosmetyczce? Słyszałam ze lampa, oczywiście żele.. ale co jeszcze? Jakieś obcinaczki do tipsów i płyny, ozdoby.. jak to się wszystko nazywa? Ile kosztuje dobry komplet takich przyżądów? Gdzie można go kupić? Może znacie jakies zaufane sklepy internetowe? Z góry dziękuję za odpowiedzi :*