Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurra*

Czy osteoporoza boli???

Polecane posty

Gość gość
Koneweczka dziś Ale nie podawaj błednych informacji,bo im wczesniej zaczniesz tym gorzej

Gość gość
Jezeli masz jakeis watpliwosci to radze skonsultowac to z lekarzem, ja mogę polecic Ci dobrego który na pewno pomoze www.one-med.pl powodzenia

Gość gość
Najlepiej byloby sie wybrac do lekarza w tym temacie, domowe diagnozy nei sa zbyt wiele warte. W zakresie ginekologow moge poradzic Ci www.one-med.pl

Gość gość
raczej nie boli to az tak strasznie, ale lepiej zaczac to leczyc wczesniej to uda Ci sie uniknac najhorszych skutkow, moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem jest uzdrowisko takie np jak www.uzdrowisko-swieradow.pl

Gość gość
Słyszałam, że dobrym suplementem w przypadku osteoporozy jest Neoglandyna. Może warto spróbować?

Gość gość
Zdecydowanie spróbuje, szczególnie, że to suplement, a nie lek :)

Gość gość
Jeżeli nie jesteście pewni czy to osteoporoza czy nie lepiej udać się do specjalisty. Wcześniejsze rozpoznania choroby jest ważne. Jeżeli jesteście z Warszawy lub okolic to polecam wam www.doktorgrodzki.pl Świetny specjalista, który zna się na tej chorobie.

Gość gość
No boli potem to już boli naprawdę. Warto zdiagnozować ten problem za wczasu i wprowadzic jakis typ leczenia. W http://www.euro-klinika.pl/ diagnozują ten problem. Polecam Wam pójscie tam. Leczcie sie poki wczesnie.