Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz sobie zapale

mezczyzni kochaja zołzy

Polecane posty

Gość teraz sobie zapale

po przeczytaniu kasiazki juz wiem ze to prawda. Zmieniłam sie z miłej dziewczynki na "zołze". Zadziałało, chce wrócic, teskni, kocha itp. Tak o tym marzyłam a teraz juz go nie chce. Narazie nie odbieram tel, nie odpowiadam na smsy. Dzisiaj widze ze jest beznadziejny,niezrównowazomy, prymitywny. Ja zgrabnie załatwic sprawe aby nie wzbudzic w nim agrechy ale tez zeby odpuscił sobie. Kiedys był kims waznym dla mnie, z racji sentymentu nie chciałabym miec w nim wroga

Gość ja za pozno
siegnelam po ta knige i mnie juz olal na dobre a byla szansa oj byla

Gość dupajasio
a na mojego to nie dziala jakby sam czytal ta ksiazke....i co mam zrobic?

Gość bobo bobo
super ksiazka, moja ulubiona ;) Ja zolza jestem tylko czasem, ale obecnego mezczyzne mam nie dlatego, ze bywam zolza, ale dlatego, ze jestem dobra , wrecz czasem naiwna i on to wyczul juz na 1 randce .

Gość teraz sobie zapale
a ja trafiłam na emocjonalnego dupka, który zapragnął mnie dopiero wtedy gdy sie oddaliłam. Ksiazka nie tyle zadziałała co wprowadziła mnie na inny tor.

Gość lellllka
eeejjj no a nie ma ksiazek o tym przypadku?? co wy o tym myslicie?

Gość zgadzam ksiazka to hit
ja przeczytalam ta ksiazke te raczej za pozno ....okazalo sie ze jestm 100% okazem milej kobiet grrr odrazu postanowilam sie zmienic i powiem, ze teraz troszke to jednak dziala no zobaczymy z dnia na dzien sytuacja sie zmienia ..moze jednak nie za pozno moze wszystko da sie uratowac...

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
dajcie linka na te ksiazke prosze

Gość teraz sobie zapale
moge przesłac na maila kkk.... Wracajac do tematu, ksiazka jest warta uwagi a co dalej, to juz od nas zalezy.Teraz to juz nie zastanawoam sie czy działa czy nie działa. Przydałaby mi sie inna lektura, jak z klasa spławic faceta. Aby sie nie mscił, nie atakował. Nie chciałabym wojny, bo nie mam szans w starciu z nim. Jak sprytnie to zakonczyc?

Gość prosze
wyslij mi madzik_ok@tlen.pl :)

Gość teraz sobie zapale
wysłałam :)

Gość proszę
Ja też proszę! mój email: marrgonia@wp.pl z góry dziękuje!

Gość jeśli nie bedzie klopotu
to i dla mnie melody34@wp.p bardzo dziekuje :)l

Gość Adonisem jestem
Czytałem tą książke i stwierdzam, że jest beznadziejna...sorry ale faceci takich kobiet nie szukają , a problemy tej autorki typowo wskazują z jakimi facetami się zadawała....

Gość jatez chce
ja tez bardzo prosze..... emilka009@wp.pl

Gość Sedzia Dreeddd
juz bylo o tej ksiazce....sfrustrowana feministka ktora cierpi na kompleks " Musze byc lepsza od faceta" to ma byc lektura Polek ??? żałosne

Gość ja tez ja tez ja tez
bylabym wdzieczna za przeslanie ksiazki: polnik@go2.pl :)

Gość z_piekła_rodem_
ja tesh poproszę na maila: minusdodatni@poczta.onet.pl

Również czytałem tę książkę i radziłbym paniom z rezerwą traktować to, co w niej znajdą. Powinna ona raczej nosić tytuł \"Jak zawrócić w głowie i utrzymać przy sobie tępego adoratora\". Autorka zakłada, że mężczyzna będzie za kobietą biegał niczym zbity pies za niedobrym panem, a rzeczywistość pokazuje, że nawet jeśli tak jest, to po czasie następuje otrzeźwienie i z ewentualnej znajomości nici. Poza tym, książka nader często sugeruje rozwiązania ocierające się o chamstwo - w Polsce, gdzie ciągle ceni się kulturę bycia i pewną elegancję w obcowaniu z ludźmi tego typu postępowanie może wywołać efekty przeciwne w stosunku do tego, co zakłada autorka.

nie wiem o czym jest ta książka, ale zgadzam się, że mężczyzni wolą zołzy :D tylko to trzeba mieć w naturze, nie wiem czy da radę wyćwiczyć :D a męskie głosy w tym temacie to próba uratowania ambicji :)

Gość hahahha
tak, chamstwo polega na tym, ze zamiast trzydaniowego dania facet dostanie parowki i popcorn. chamstwo polega na tym, ze dziewczyna nie da sie zaciagnac do lozka na pierwszej randce. baaa! chamstwo juz 00% jest wtedy, kiedy on ma ochote na seksik, a ona nie daje sie traktowac jak pogotowie seksualne. no faktycznie, strasznie zchamialysmy, kobietki.

Tez bardzo prosze o przeslanie na adres: dominika.n@o2online.de Wielkie dzieki!

Gość yova
to ja tez poprosze: ela-gabi@o2.pl

Gość Racja.....
warto zaczerpnąc rad z tej ksiazki, ale jak autorka pisze myslcie dziewczyny samodzielnie, bo zycie pisze czasem inne scenariusze mysle, ż eautorce w głównej mierze chodziło o to abysmy sie szanowały, a dla facetów badźmy miłe stosowałam te rady , ale z lekka zmodyfikowane i pasujace do sytuacji i stwierdzam ,ze działają

Gość eufemia
Porposze ksiązkę na maila! Bardzo.... eu_femia@tlen.pl Dziekuję!

Gość ja też poproszę o książkę
Z góry serdeeeecznie dziekuję!! alicjazkc2@o2.pl

Gość siorbal
faceci to wyłacznie wzrokowcy więc kochaja piekne kobiety a ze z racji swej urody te piekne sa zazwyczaj zołzami... to akurat przypadek bycie zołza to sprawa całkowicie wtórna nie kazda kobieta udajac zołze osiagnie swój cel bo nie kazda jest ...piekna

Witam! Ja też z chęcią przeczytam i może się czegoś nauczę. ;) ariadna675@o2.pl Pozdrawiam! 🖐️

Gość hahahha
piekne kobiety nie musza byc zozlami, bo przebieraja w facetach jak w ulegalkch i jak nie ten to 10 nastepnych sie znajdzie. natomiast cala reszta "srednich", ktore swoja droga w Polsce sa jak na standardy swiatowe piekne, nie moga dac sie wykorzystywac facetowi, tylko dlatego ze sie nimi laskawie zainteresowal. a najlepsze jest to, ze faceci kochaja gonic kroliczka, wiec im bardziej niezalezna jest kobieta, tym bardziej oni beda za nia szalec. jednm slowem - badzmy zolzami dziewczyny :D