Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz sobie zapale

mezczyzni kochaja zołzy

Polecane posty

Witam was z chęcią poczytała bym ta książeczkę niestety nie mam jej jeżeli ktoś by mógł mi podesłać to była bym wdzięczna a o książeczce dowiedziałam się od wredniaka, którego spotkałam na innym topiku pozdrawiam buźka

Gość w tym samym problemie
ta ksiazeczka przydlby mi sie w 100%, moj mil: majandra2@op.pl z gory dziekuje, moze odzyskam wlasny szcunek do siebie i godnosc, ktore znikly w moim zwizku

Gość spamfan@onet.pl
A potem wielkie zdziwienie, skąd w mojej skrzynce tyle spamu!!??, tak poza tym, ta książka to nie podręcznik:).

Gość kasiapotyl
To Wy chyba macie jakieś problemy w związku, skoro sięgacie po tak żałosne poradniki. Przeczytałam to 'coś' z ciekawości. I Wy tak chcecie utrzymać przy sobie faceta i/lub pokazać swoją wartość? Doprawdy źałosne. W zamian proponuje znaleźć faceta który Was doceni. 'Faceci kochają zołzy', to tak jakbym napisała 'Kobiety wolą brunetów'.

Gość Przystojny24latek
Po co męczyć się z zołzą jak można mieć miłą i sympatyczną kobietkę? Zołzy niech pozostaną dla facetów, którzy połakomią się na resztki ...

Gość Mala1111
Posłuchajcie teraz doświadczonej i mądrzejszej koleżanki, tyczy się to zarówno kobiet i mężczezn... Przeczytałam wszystkie wypowiedzi na tym forum i jestem zbulwersowana strasznie tyczy sie to kobiet które tak "rozrywają" się o tą książke o zołzach. Nie powinniście być kimś kim tak naprawde niejesteście ponieważ nie sądze że będziecie udawać do końca życia wredną zołze, a napewno jeszcze przed wami jakieś 40-50 lat życia. Wypowiem sie na temat prawdziwej zołzy, ale nie mylcie tego z nauczeniem sie być taką tylko powiem wam o moim wrodzonym charakterze zołzy. Zołzą niejest sie tylko żeby wkur*** faceta (tak napisała jedna z pań że sie nauczy jak być zołzą i będzie wkur*** swojego faceta)- to jest już pierwszy bardzo poważny błąd! Musicie wiedzieć że prawdziwa zołza potrafi okazać też czasami serce ale to też bardzo żadko to ma być dla faceta jak nagroda że jednego dnia jesteście miłe dla niego. Jak będziecie cały czas takie wredne i chamskie to facet znajdzie sobie lepszą co będzie o niego dbać i zostawią was- a tego chyba byście nie chciały...powiedzmy sobie szczeże facet to takie duże dziecko które chce sie przytulić do was i poczuć że go kochacie. Ja obecnie mam już taki mam charakter, że facet mój mam ze mną przeje**** ale wiem już teraz że mnie naprawde kocha za to jaka jestem dla niego i chce więej i więcej chociaż już nie raz szklanki, kwiatki, tależe, budziki i inne rzeczy poszły w ruch jak sie pokłuciliśmy nawet szyba. Swojego faceta uderze nieraz jak mnie wkurzy ale wiem że on mi nie odda- wtedy to już ja mam przejeb*** bo momentalnie mnie łapie i związuje żebym sie uspokoiła jak wpadne w swój szał bo jestem niebezpieczna. W sylwestra wyszlismy do znajomych wypilismy troche i jak dotarliśmy jakoś do domu to taki wpierdol odemnie dostał że na drugi dzień musiał jechac do dentysty i ugryzłam go w ucho. A wszystko dlatego że powiedziałam do niego że jest męskom dziwkom i ma dla mnie zatańczyć na ruże. Więc bije go (ale tak żeby nie zrobić mu dużej krzywdy), czasem go traktuje jak śmiecia ale czasami mu sie to podoba jak dominuje ale nielubi jak mu rozkazuje że ma posprzatać i musze jeszcze nad nim troche popracować ale jek niema go w domu i dzwonie do niego to pierwsze co mówi "Cześć kochanie jestem tu i tu będze o tej i o tej" i ja mówie dobrze tylko sie nie spóźnij i koniec naszej rozmowy. Ale jak widze że sie postarał np z posprzataniem mieszkania czy zrobił cos czego mu nie mówiłam to jestem wtedy przez jeden dzień dla nniego miła i go przytulam, chwale itd i wtedy dla niego to jest jak nagroda i sam chce coś robić sam od siebie, a nie np siedzieć tylko przed telewizorem bo wie że jak będzie tak siedział to będzie w najlepszym wypadku awantura a jak sie wkkurze to odłącze telewizor i koniec będzie ogladania. FACETA TRZEBA SOBIE WYCHOWAĆ SORKI ZA ROZPISANIE SIE- MAM NADZIEJE ŻE ZGDZACIE SIĘ ZE MNĄ

Gość ostatni moheranin
ja bum rzucił taka dziwkę

Gość fąfelek
bardzo poprosze o linka do ksiazki pdf czy ja w pdf na poczte! ;) martar2c@wp.pl z góry bardzo dziekuje!

Gość Oralgutan
Ta książka to jedna wielka feministyczna bzdura. Po co Ci czytać te głupoty. Przeczytało ja większość moich koleżanek... zaczęły stosować te brudne metody i nie dość, że pogłębiły tylko przepaść nad zdrowym związkiem to nawet i nowo-poznani faceci przestawali bardzo szybko się z nimi spotykać. O to kilka bzdur, które utkwiły mi w pamięci: - zaproś go na kolacje i zrób mu popcorn: gratuluje kreatywności...będziesz wspaniałą żoną i opiekunką domowego ogniska/. Nie ma co w oczach faceta, który szuka stałej partnerki będziesz super partią (mówi facet, który lubi i umie gotować) - trzymaj go na dystans - niech Cię goni: genialna mysl biorąc pod uwagę, że uczucie między dwojgiem ludźmi rodzi się tylko, gdy oboje chcą się do siebie zbliżyć. Jak jedno dąży do budowania bliskości a drugie kombinuje jak nie ulec powstaje kolejna frustratka wylewająca swe żale na forum - przeciągaj sex jak najdłużej: po tej części dalej juz tych głupot czytać nie mogłem. Wiecie co? Jak po tym wszystkim jakimś cudem jakiś desperat nie złapie się na takie kombinatorstwo i wyrachowanie to zamiast iść z ukochanym do łóżka - kupcie mu Playstation. Rozwiążecie swój problem z nadmiarem sexu....

Gość taka jestem ja
Mam charakter kobiety,taki jak opisany w ksiązce,kto czytal to wie.Zawsze uwazalam,ze jest to moja wada(i nadal tak mysle),bo jest to dosyc egoistyczne podejscie.Chcialam byc tak jak moje kolezanki,takie potulne,dobre.Ale jestem zadziorą,nie mylic z wredną,bo taką nie jestem.Mam duze powodzenie,bylam w kilku związkach,nigdy zaden facet mnie nie olewal.Jak czytalam ksiazke to niestety jakbym opis siebie czytala,wiec moze to w tym tkwi przepis na udany zwiazek,ksiązke polecam oczywiscie,pozdro;)))

Gość taka jestem ja
Mala1111 Posłuchajcie teraz doświadczonej i mądrzejszej koleżanki, tyczy się to zarówno kobiet i mężczezn... Przeczytałam wszystkie wypowiedzi na tym forum i jestem zbulwersowana strasznie tyczy sie to kobiet które tak "rozrywają" się o tą książke o zołzach. Nie powinniście być kimś kim tak naprawde niejesteście ponieważ nie sądze że będziecie udawać do końca życia wredną zołze, a napewno jeszcze przed wami jakieś 40-50 lat życia. Wypowiem sie na temat prawdziwej zołzy, ale nie mylcie tego z nauczeniem sie być taką tylko powiem wam o moim wrodzonym charakterze zołzy. Zołzą niejest sie tylko żeby wkur*** faceta (tak napisała jedna z pań że sie nauczy jak być zołzą i będzie wkur*** swojego faceta)- to jest już pierwszy bardzo poważny błąd! Musicie wiedzieć że prawdziwa zołza potrafi okazać też czasami serce ale to też bardzo żadko to ma być dla faceta jak nagroda że jednego dnia jesteście miłe dla niego. Jak będziecie cały czas takie wredne i chamskie to facet znajdzie sobie lepszą co będzie o niego dbać i zostawią was- a tego chyba byście nie chciały...powiedzmy sobie szczeże facet to takie duże dziecko które chce sie przytulić do was i poczuć że go kochacie. Ja obecnie mam już taki mam charakter, że facet mój mam ze mną przeje**** ale wiem już teraz że mnie naprawde kocha za to jaka jestem dla niego i chce więej i więcej chociaż już nie raz szklanki, kwiatki, tależe, budziki i inne rzeczy poszły w ruch jak sie pokłuciliśmy nawet szyba. Swojego faceta uderze nieraz jak mnie wkurzy ale wiem że on mi nie odda- wtedy to już ja mam przej***** bo momentalnie mnie łapie i związuje żebym sie uspokoiła jak wpadne w swój szał bo jestem niebezpieczna. W sylwestra wyszlismy do znajomych wypilismy troche i jak dotarliśmy jakoś do domu to taki wpie**ol odemnie dostał że na drugi dzień musiał jechac do dentysty i ugryzłam go w ucho. A wszystko dlatego że powiedziałam do niego że jest męskom dziwkom i ma dla mnie zatańczyć na ruże. Więc bije go (ale tak żeby nie zrobić mu dużej krzywdy), czasem go traktuje jak śmiecia ale czasami mu sie to podoba jak dominuje ale nielubi jak mu rozkazuje że ma posprzatać i musze jeszcze nad nim troche popracować ale jek niema go w domu i dzwonie do niego to pierwsze co mówi "Cześć kochanie jestem tu i tu będze o tej i o tej" i ja mówie dobrze tylko sie nie spóźnij i koniec naszej rozmowy. Ale jak widze że sie postarał np z posprzataniem mieszkania czy zrobił cos czego mu nie mówiłam to jestem wtedy przez jeden dzień dla nniego miła i go przytulam, chwale itd i wtedy dla niego to jest jak nagroda i sam chce coś robić sam od siebie, a nie np siedzieć tylko przed telewizorem bo wie że jak będzie tak siedział to będzie w najlepszym wypadku awantura a jak sie wkkurze to odłącze telewizor i koniec będzie ogladania. FACETA TRZEBA SOBIE WYCHOWAĆ SORKI ZA ROZPISANIE SIE- MAM NADZIEJE ŻE ZGDZACIE SIĘ ZE MNĄ jestes chora,to nie jest wychowanie,ale dręczenie drugiej osoby,współczuje twojemu chlopakow/męzowi ciekawe ile wytrzyma

Gość gość
zwiazuje zebym sie uspokoila i nie biła .noo wesoło tam macie

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość gość
Ja tez bym prosila ta ksiazke m.sledzik@op.pl