Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katie91

Dziewczyny z kolczykami w pępku łączmy się!

Polecane posty

aa no wiadomo, że samodzielne przekłuwanie ciała troszkę boli. Ja jednak zdaje się na profesjonalistów, więc trwa to chwilkę i jest to uczucie, które bardzo lubię. Powiedz mi, jak długo utrzymał Ci się kolczyk w nadgarstku? Czym sobie przebijałaś i jaki miałaś kolczyk?

ja już wspominałam, jeśli się coś takiego nie stanie w pierwszych 6-ciu miesiącach (jeśli chodzi o pępek) to już potem się nie stanie. Nie spotkałaś się z czymś takim nigdy? Mi się właśnie dziurki schodzą na nadgarstkach, ale jest to proces powolny więc póki co kolczyka nie wyciągam.

Gość dziewczyny a wy nie czujecie
ze to straszny obciach i wiesniacwo? ?Do tego jeszcze tylko solarka, tipsy i goly brzuch. Ale wasze cialo, wasza sprawa.

Gość Jaki kolczyk
To sie nazywa Piercing a kolczyk mosz w uchu.

Gość Jaki kolczyk
Przypadkowo pracuje w Piercing-tatto studio w USA, to chyba wiem :P

Gość Jaki kolczyk
Tempak jestes i tyle :P

a żeby pracować jako piercer trzeba mieć minimum wiedzy; chociażby z anatomii, bo nie przekłuwa się tylko uszu, ale także bardziej skomplikowane części ciała, więc nie pierdol tu bo inteligencji.

nie, ja do nikogo nie piję, ale tEMpak nie zostanie piercerem, bo jednak wiedzę z anatomii trzeba mieć, chociażby po to żeby wiedzieć gdzie kłuć.

Ok, wymieniłyście się poglądami to teraz prosze powiedzcie mi czy to dobrze, że dzurka mi się powiększyła. Co do tajemniczej wydzieliny z mojego pępka to jest ona żółta, a czasem biała i już jej prawie nie ma. Okolice dziurek są blado różowe i nic mnie nie boli. Jeśli chodzi o kolczyk w pępku to zrobiłam go sobie tylko dla tego, bo nie cierpie swojego pępka, a kolczyk fajnie mi go zakrywa. Nie przejmuję się tym czy to jest nie modne czy obciachowe... Mi się podoba, a to co inni mówią jest mi wierzcie szczerze obojętne...Nie chodze z odkrytym brzuchem i rzadko chodze na basen. Nasuwa się pytanie po co zrobiłam go sobie jak i tak wogóle go nie będe pokazywac, otórz dla własnej akceptacji i zadawolenia. Zrozumią to tylko te osoby które były w podobnej sytuacji jak ja.

Gość bywalec1
OK Łączcie się. Byle nie kolczykami, bo jak to potem rozciąć :D

katie01 - jeżeli na wydzielina śmierdzi to jest to ropa i wtedy nie jest dobrze, bo jest stan zapalny. W takim przypadku przemywaj preparatami podanymi powyżej i powinno być ok. Jeśli nie śmierdzi to jest to osocze i nie ma czym martwić. Powiększona dziurla: hmmm.... kiedy przebiłaś pępęk? Gdzie przebijałaś? U kosmetyczki, czy w salonie tatoo?

Wydzielina nie śmierdzi na szczęście... kolczyk mam od tygodnia i trzech dni robiłam go u kosmetyczki...

koniec moich problemów!!! yeeeeea odstawiłam tribiotic dziurka się zmniejszyła(jest teraz taka jak powinna byc) ranka jest sucha i nic z niej nie wypływa, a skóra wraca do swoich kolorów!!!

katie91 - trzeba było pisać że kolczyk masz od tygodnia, bo to trochę zmienia postać rzeczy. Myślałaś, że na drugi dzień po przebiciu będzie już całkowicie wygojone?

no fajnie by było... ech ale to już historia moja dziurka się ładnie zagoiła a wczoraj zmieniłam kolczyk... i naszczęście się nic z tym nie dzieje jeśli macie jakieś fajne stronki z kolczykami to możecie przesłac:D