Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola_oli_ola

Po jakim czasie od odstawienia tab anty moge starac sie o dziecko??

Polecane posty

Gość ola_oli_ola

Prosze pomozcie chce odstawic yasmin i starac sie o bejbika nie wiem tylko ile tak naprawde cykli powinnam odczekac na ulotce jest napisane ze jeden..ale pytam moze ktoras z Was wie cos wiecej...czy musze jednak czekac do naturalnej miesiaczki czy moge zaczac staranka teraz od razu? i jak to jest z tymi tabsami..czy plodnosc wraca szybko? czy musze przygotowac sie na cierpliwosc i moze to trwac..szczegolnie interesuja mnie opinie dziewczyn ktore odstawily tabletki i staraly sie o dziecko jak to u Was bylo? dziekuje z gory za odpowiedz jednoczesnie zyczac milego dobrego dnia

Gość też coś
Ja zaszłam od razu po odstawieniu , bo lekarze mówili ,że mój mąż po świeżo przebytym zapaleniu jądra nie będzie więcej miał dzieci , więc po co się zabezpieczać.No a teraz mamy troje.

Gość oli_ola_ole
dzieki za odpowiedz:) moze jeszcze inne dziewczyny cos na ten temat wiedza??? jeszcze raz dzieki za odpisanie

Gość ewe244444
aaa nie straszcie mnie, ostatni tydzien bylam na wakacjach i zapomnialam wziásc tabletki.. a dzis on zapomnial ze nie moze konczyc w srodku, i ku... skonczyl, :( sá jakies szanse??????????????????