Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropelka mala

Wazne ,bo tu chodzi o zycie

Polecane posty

ABORCJA Coś się stało, ja żyję Ja naprawdę żyję. Dar życia otrzymałam. O, braciszka z boku poznałam, On też prawdziwie się raduje i świata oczekuje. Dzięki Ci mamusiu i kochany Tatusiu. Braciszku patrz, coś się stało, jakieś światło się tu dostało, jakieś narzędzie błyszczące. Ała!!! Jakieś kłujące. Braciszku co oni Ci robią? Dlaczego dziurę w brzuszku Ci skrobią?! Mamusiu!!! Braciszka rozrywają, rączki mu wyrywają!!! Właśnie wykłuli mu oko i serduszko rozdarli głęboko. Jestem krwią braciszka zbryzgana, Mamusiu moja kochana. Już nie ma nas dwoje - zostałam sama, jak ja się Mamusiu boję! Pocę się w kolorze krwi! Mamusiu nie pozwól umrzeć mi. MAMUSIU!!! Ten potwór paluszki mi obcina! Już jest kaleką Twoja dziecina. Mamusiu, co ja takiego zrobiłam? Ja tylko się życiem cieszyłam. Mamusiu! Ja jestem miłością Boga do Ciebie, On naprawdę chce mieć nas w niebie? Jego miłość nigdy się nie kończy, nawet po śmierci się sączy. Ratunku Mamo!!! On urwał mi już kolano. Tatusiu! Ja będę Twoim skarbeczkiem, Będę Twoim aniołeczkiem, ale pomóż mi Niech nie wyrywa drugiej rączki mi Tatusiu, Mamusiu!!! Ja mogę być głodna, nie potrzebuję pieniędzy! Kochani ja mogę żyć w nędzy, ale nie pozwólcie aby mnie zamordowali i życie mi zabrali. Mamusiu, ja jestem jeszcze mała, Ja będę zawsze Cię kochała, w Twojej starości będę promyczkiem słońca, będę miłością Cię obdarzała do dni Twoich końca. Mamusiu!!! Jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi, już nawet nie wiem jak Wy wyglądacie i dlaczego mnie nie kochacie?! Mamusiu! Czy ja umieram dlatego, że Tatuś Cię dręczy? Że Cię nie kocha i męczy? Ja Cię tysiąc razy mocniej będę kochała, Ja Twoja córunia mała. Ja będę Ci buzi na dobranoc dawała, Ja będę się z Tobą bawiła i śmiała. Mamusiu kochana! Nie pozwól żebym została zmasakrowana. MAMUSIU!!! On teraz szczypcami oczy mi rozdusi, Nie będę widziała mojej Mamusi, ale Ty mnie Mamusiu będziesz widziała. Spójrz do śmietnika, tam będę leżała. MAMUSIU!!! Dlaczego życie mi dałaś i tak okrutnie je odebrałaś? Mamusiu patrz! Twoją córunię w krematorium spalili, ale duszy jej nie zabili, ja w Twoim umyśle będę żyła, będę po nocach Ci się śniła i będę po nocach do Ciebie wołała, Ja Twoja Córunia mała. Mamusiu, dlaczego zatykasz uszy? Przecież nikt Cię nie ogłuszy. To przecież ja, Twój skarbek kochany, ten co miał brzuszek rozerwany. Mamusiu, pamiętasz jak się bałam? Jak o pomoc do Ciebie wołałam? A pamiętasz mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo, by zabił Twoja dziecinę? Twoją niewinną kruszynę, Mamo, czy ta powolnej śmierci porcja nazywa się ABORCJA? Zapytaj rządzących o nazwiska, poznaj tych ludzi z bliska; sprawdź, czy oni tez swoje dzieci zabijają, czy tylko Ciebie w pogardzie moją? MAMUSIU. W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, a niewinnym łamie się kości. Ustawy ludobójcze podejmują i Tobą się wcale nie przejmują. Mamusiu moja kochana, dlaczego cierpisz i jesteś załamana? To przecież ja, Twoja Córunia Twoja, Mamusiu moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła, MAMUSIU! W Twoim sumieniu, będę ciągle żyła i będę za Tobą bardzo tęskniła, że Twoja córeczka najbardziej by Cię kochała. Mamusiu moja, ja nawet teraz jestem Twoja!\"

Gość flalala
Spadaj laska z taką żałosną grafomanią, było już tysiąć razy i chyba tylko po to żeby rozjuszyc ludzi i dla jasnej ilustracji uwiądu umysłowego "obrońców życia". Spadaj.

Gość Agrafka303
:-O

to \"mamusia\" to dziecko zabila nie rzadzacy, nikt jej nie kazal. Nie odrwacajcie kota ogonem.

Gość to porusza owszem
ale poczucie dobrego smaku, a takie ujecie tematu - budzi smiech...a nie o to chyba ci chodzi

Gość ddddaaaaffffo
Laska, jesteś chodzącym argumentem za libaralizacją aborcji.

Gość faaag
A nam ciebie, jeśli to wszystko na co cię stac, żeby bronić SPRAWY. Więcej robisz szkody niż pożytku.

Gość faaag
Żenada. Tak je wyraża.

ja to wkleilam byscie sobie poczytaly i moze kiedys przypomnialy wierszyk faktycznie jest ostry,ale czasem tylko taki potrafi dotrzec-ale czy przesadzony?widzialm aborcje nakrecona na kamerke i nie wiem czy jest przesadzony

nie wiedzialm,ze taka znieczulica panuje teraz,jestem pzrerazona lepiej wyjdzcie an ulice z transparentami-moje cialo moj wybor

Gość akakalol
Oooooostry????? Laska, to jest paplanina trzylaska, rozmiękczenie mózgu i uwiąd neuronów.

Gość akakalol
Paplanina trzylatka.

Gość to porusza owszem
OSTRY?.....wybacz - jest infantylny (a to i tak komplement, bo powinnam napisac zupelnie inny wyraz)

Gość to porusza owszem
ale masz racje - moje cialo, moj wybor.

Gość no jest ostry
jak go przeczytalam to sie chcialam pochlastac ...ze smiechu...

Gość oooooooo/
Wiersz piękny , porywający...tylko życie czasem okrutne...ale trzeba troche przeżyc żeby to pojąc...

Gość akakalol
Wiesz co może byśmy zmieniły zdanie, gdyby ktoś potrafił przedtsawić nam argumenty w sposób mądry, dojrzały i przekonujący. Ale to wszystko na co was stać: wrzask primitywnych bab albo żałosna. kiczowata infantylna paplanina.

Gość co za dupa z tego twojego
znieczulica toby panowala, gdyby to nikogo nie ruszalo. a rusza. mowimy nie "uwiądowi neuronów" - zajebiste okreslenie, sedno sprawy.

Gość to może popatrz dalej
na dzieci wyrzucone do smietnika,na przepełnione domy dziecka,na skatowane przez pijanych rodziców dzieciaki,na meliny i żyjące w nich dzieci....czy oprócz pisania durnych wierszyków zrobiłaś cos w swoim zyciu zeby pomóc tym dzieciom!!!!!! czy chory kościól zastanawia sie co czuje zgwałcona matka której każano by urodzic to dziecko czy chory kościól i przeciwnicy aborcji zastanowili sie przez chwile jak pomóc samotnej matce wychowującej dzieci i nie namajcej co im dac do jedzenia czy w imie stworzenia wolno pozwolic wolno skazac matke ,która ma świadomośc ze ciąża ja zabije !!!!czy zadałaś sobie te kilka pytań zanim napisałaś ten kretyński wierszyk

Gość fahahaj
Po prostu laska robisz czymś takim więcej szkody niż pożytku.

jest bez sensu - ta ostatnia czesc najbardziej, czy to ze jest ustawa powoduje ze ona musi poddac sie aborcji? to \"dziecko\" powinno miec tu pretensje to matki a nie rzadzacych.

Gość fahahaj
Wiesz co, to pogratulować ci wizji świata, w jakim żyjesz, skoro nie ma nic okrutniejszego.

Gość oooooooo/
autorka ma jak sądzę nie więcej niż 16 lat....

Gość mężatka2006
kropelko masz rację! życie to cud i trzeba je chronić i trzeba mieć trochę serca w tym szalonym świecie!