Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ktory zszedl z drzewa

Mam problem dotyczacy dziewczyny - proszę Was o pomoc

Polecane posty

Otoż.... Od pewnego czasu spotykam sie z pewna dziewczyną. Jest bardzo atrakcyjna, szczupla i najwazniejsze - przy niezwykle atrakcyjnym wygladzie bardzo fajna dziewczyna. Idealna z wygladu i charakteru. Dogadujemy sie doskonale. Ale... I tu jest problem. Otoz nie do konca pasuje mi jej zapach. Nie wiem czym to jest spowodowane. Myje sie bardzo czesto, dba o higiene a mimo to.... Zeby myje 3 razy na dzien po kazdym posilku a niestety mimo iz umyje to czuc nieswiezy oddech. Tak samo dziewczyna bardzo sie poci. Uzywa antyperspirantow ale nie zdaje to egzaminu. Rozumiem, ze grube dziewczyny sie poca bo sa po prostu grube i maja tluszcz ale aby szczupla dziewczyna ktora dba o sibeie tak miala ? Nie chce tu obrazac grubych dziewczyn nie o to chodzi, chce pokazac ze one z racji swojej megawagi sie poca a skad to u zadbanej dziewczyny ? Wiele razy chcialbym aby miedzy nami doszlo do czegos wiecej, i widze ze ona inicjuje wiele rzeczy, ale mnie po prostu odpycha... Nie wiem co zrobic, ona na prawde jest bardzo ladna...

Gość lia....
jak sam widzisz ona robi wsyztsko, co w jej mocy, ale nie ma na to wpływu... biedna dziewczyna, moze nie jest to az tak starszne.zeby odpychało?

Gość powinna pojść do lekarza
to może być objaw jajiejś choroby oddech .... żolądek pocenie sie ..... nerwica, nadczynność tarczycy, cukrzyca przyczyn może być wiele zdecydowanie tylko wizyta u lekarza

wlasnie - tez tak myslalem. ale nie iwem jak to zabrzmi aby jej powiedziec by poszla do lekarza nie chce byc nie delikatny a na prawde mnie to odpycha uwierzcie... oddech gorszy niz u palacza a sam nie pale i to mnie odrzuca

Gość powinna pojść do lekarza
no a ona sama nie widzi problemu ?? przecież jak sie czlowiek poci to o tym wie i czuje ....choćby zapach rzeczy , które zdejmuje sprobuj jakiegoś fortelu , bo faktycznie tak prosto z mostu to nie za bardzo hmmm, pomyśle nad tym i może coś ci podsune

Gość cichy szept
Hmm...a co jeśli byś jej powiedział, że np. ostatnio rozmawiałeś z koleżanką z pracy(..ze szkoły?) i dziwnie się czułeś, bo doleciał Cię nieprzyjemny od niej zapach potu. I że jesteś zaskoczony, bo przecież wygląda na zadbaną dziewczynę. I co ona o tym myśli? Jak ona zachowałaby się na Twoim miejscu? Może zwróci przy okazji uwagę na swój zapach...Miejmy nadzieję.

Gość chyba sobie z nas kpisz
ciekawe skad wiesz ile razy ona myje zęby i jakd dba o higiene:o spowiada ci sie z tego czy jak? smierdzi mi tu sciemą. mysle że sama jestes laską o której piszesz:o

Gość cichy szept
A ja nic nie rozumiem...chłopak jest laską, bo wie jak dziewczyna dba o higienę? Może wyciągnął takie informacje z kontekstu.

Gość nerwy
może poci sie bo jej się podobasz, tak reaguje jej organizm, denerwuje się przy Tobie

Gość zieeeeeeeeew
cichy szept : "A ja nic nie rozumiem...chłopak jest laską, bo wie jak dziewczyna dba o higienę? Może wyciągnął takie informacje z kontekstu. " a może to on ma takie problemy i chce żeby mu tu doradzać jak sie tego pozbyć , wiadomo że kobitki są w takich sprawach na bierząco więc dla zmyłki żebyście chętniej odpowiadały i wymyślił sobie że to chodzi o dziewczyne :)

Gość cichy szept
Aaaa...no tak...to brzmi dosyć sensownie...:] Cóż więc doradzam wizytę u dentysty i dermatologa..

Gość a ile lat ma ta laseczka
moze jest w okresie dojrzewania?? i ma jakies polipy na migdalkach