Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina_17

Płaski brzuszek

Polecane posty

Co robicie aby mieć idelanie płaski brzuch?Ja jestem szczupła(175cm,58kg)jednak ten brzuch nie jest płaściutki a powinien :) robicie jakieś cwiczenia w domu czy coś?:)

Gość UHM
dlaczego powinien????ładny lekki brzyszek to ogromny walor u kobiety:)mmmm

Gość lola7878
Właśnie tak siedzę i myślę, że zabiorę się za zrzucenie brzuszka, bo mały, odstający brzuszek jest łądny, ale mój już nie jest mały. Musimy poszukać zestwau ćwiczeń. Mi szczególnie chodzi o partię dolne brzucha, ktoś posiada jakieś linki? Trzeba też pić dużo wody mineralnej i zdrowow się odżywaić. Myślę, że to spokojnie wystarczy.

Gość UHM
Tak lolu minimum 2,5l wody trzeba wypić ale niskomineralizowanej

Gość pomocna dłoń tal
wpisz w google 6 Weidera.

Gość mam 58cm w talii
po prostu miej zawsze wciągnięty i napinaj mięśnie jak najczęściej.Uwierz, mam płaski brzuch choć zjadam 4 tabliczki czekolady tygodniowo

Gość lola787
Tez uwielbiam czekolade. Ale moze taka masz figure, ze nie utyjesz? Ja tez taka mam niby. No wlansie niby, bo jedynie gdzie tyje to na brzuszku.

Gość tamilee webb
I want those abs to sa najlepsze na brzuch szukajcie na eMulu

Gość Elless
Codziennie robię po kilkadziesiąt brzuszków, kręcę hula- hopem. Słyszałam, że dobry jest też sposób Francuzek- chodzenie na wdechu. Mam w talii 52 cm, chociaż brzuszek mam taki no... można go trochę poćwiczyć.

Gość miesien poprzeczny brzucha
Za wciaganie brzucha odpowiada miesien poprzeczny. Cwiczy sie go najlepiej kladac sie na plecach, rece wzdloz tulowia i podciagamy nogi do gory tak, aby oderwac miednice od podloza. Mozna do tego tez dolaczyc rece. Wtedy lezymy z lekko ugietym nogami, rece leko ugiete moga byc nad glowa. Podciagam rece i nogi jednoczenie do siebie, pozniej wyprost - czuc jak ladnie brzuszek pracuje.