Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprezynka

council tax uk splaty

Polecane posty

Gość sprezynka

hej wyspiarze.nie chodzi mi o pytanie jak dostac dofinansowanie-czyli council benefit.mianowicie o to,ze mieszkalam w dosc drogim mieszkaniu.550 na 4 osoby.council ynosil 93.a ze mieszkalam ze swoim facetem ijeszcze z dwoma kolegami (jak to faceci)kladli lache.staralam sie pilnowac ale jesli jedno z nas nie mialo kasy to nikomu ie usmiechalo sie wykladac.no iteraz problem bo juz tam nie mieszkam a dlug zostal.panowie maja to gdzies musialam zobowiazac splacac to sama.councilu nie interesuje,ze np rachunki byly dzielone na 4 osoby powiedzieli ze musze to wyjasnic z nimi.spytali sie o nowy adres ale powiedzialm,ze wynajmuje pooj i nie jestem odpowiedzialna do placenia w nowym miejscu.adresu nie podalam ale i tak mnie znalezli po tygodniu dostalam list.moze cos wiecie.moze C.Benefit obejmuje splate dlugow?

Gość sprezynka
cztery osoby tylko,ze ja bylam najbardziej zaintereswana.nie mam wyjscia,pace ,nie zbt to mi na rekeale coz.gdybym byla zlosliwa to moglabym podac adresy chlopakow.jeden daje kase drugi ma to gdzies i to wlasnie ten przez ktorega jest ten dlug.gdybym wiedziala,ze tak bedzie to naprawde bym zakladala za niego POLAK MADRY PO SZKODZIE

najlepiej idz po rade co Citizen advice Bureau, oni powinni byc najbardziej zorientowani co powinnas zrobic.jesli jednak nie mieszkasz na starym mieszkaniu powinnas podac nazwisko osoby, ktora dalej tam mieszka. councilowi nalezy przeslac potwierdzenie nowego adresu np statement lub inny rachunek. nie widze powodu dla ktorego mialabys placic council tam gdzie juz nie mieszkasz. jesli tego nie wyjasnisz to beda cie scigac w nieskonczonosc, niezaleznie od tego gdzie sie przeprowadzisz