Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olana kompletnie

mam wrazenie ze wszyscy mnie olewaja

Polecane posty

Gość olana kompletnie

straszne

Gość mnie też olewają
i odpychaja

Gość olana kompletnie
byly mnie olal dla innej zaczynam rozmowe ze znajomymi na gg i nikt mi nic nie odpowie a nikomu nic nie zrobilam, nikogo nie zdradzilam, nikogo nie obgadalam nawet nie mam czasu na bzdury bo pracuje wiec o co chodzi???

Gość olana z natury
kochana, ja cale zycie bylam olana więc wiem, ze trzeba to olać... co więcej - moj ostatni pracodawca tez mnie chyba chce olać, ale nie mam zamiaru mu pozwolic na to:)

będąc taka kryształowo dobra :P jak sama twierdzisz - jesteś zwyczajnie nudna nikomu sie nie chce Ci odpisywać w związku z tym :P

Gość olana kompletnie
wiec jedyne wyjscie to olac ich tez?

Gość olana kompletnie
sadzisz ze jestem nudna? a co ty o mnie wiesz kobieto

przeczytaj ze zrozumieniem to nie jest spekulacja a wniosek na ile siebie tutaj przedstawiasz na tyle można ci doradzić proste nie ? :)

Gość olana kompletnie
nie rozumiesz tematu

Gość mnie tez olewają
kiedy siedzimy w gronie znajomych, to jest hasło idziemy do kina i nawet mi nie zaproponują, choć słyszę ,ze o tym mowa....

Gość olana z natury
laska zacznij prowadzic swoja wlasną politykę personalną nie czekaj na ich ruch, tylko sama kreuj rzeczywistość badz niezalezna ....ps.ktos mi zapieprzyl moje lusterko 😠

hehehee ;) no tak najlepszą obroną jest atak :) jesli nie rozumiesz co miałam na myśli wystarczyło poprosić, żebym napisała innymi słowami :) a może oni cie olewają, bo nie rozumiesz co do Ciebie mówią :) narka 🖐️

Gość kobiecinka
mnie wszyscy mają gdzieś... czasem czuję się sama, tak jakby nikogo przy mnie nie było i nikomu na mnie nie zależało, to boli, niektórzy udają, że nie widzą np. moich problemów

Gość olana z natury
dziewcZyny, ludzie sa teraz bardzo zajęci, moze niektorzy nie olewają a nie maja juz sily gadac i wspierwac innego, bo ich tez nikt nie wspiera wezcie to pod uwage i miejscie gdzies,ze nie zyskujecie takiego feedbakcu jakbyscie chcialy mnie tez olewają, ale mi to teraz wisi a niech se olewają-ja mam swoje zycie i swoje cele i pieprzę czyjeś olewanie :)