Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon26

co robia samotni ludzie w sloneczny weekend?

Polecane posty

Gość mon26

jestem ciekawa

Gość eheehe
ucze sie, spotykam sie ze znajomymi, ogladam tv, zagladam tu, siedze na balkonie i marze, rozmyslam, objadam sie i to chyba tyle

Gość siedzą przed komputerem
jak się nie ma znajomych i nie umie nawiązywać nowych kontaktów, to co można robić? :(

Gość myslą co zrobic by nie byc sam

Gość a ja dzisiaj
...nawet na dwór nie wyszłam, bo: -kończę pisać pracę -oglądam serial -a teraz jem obiad -i robię sobie odwyk od kafe :D Ten wpis to taka mała wpadka przy pracy, bo ogólnie staram się jak mogę ;) ;) ;)

Gość a ja dzisiaj
I nie pytajcie mnie proszę o czarny nick ;) ;) bo i tak nie podam ;) ;) ;) :D :D

Gość a ja dzisiaj
A wszyscy samotni chyba na spacer wybyli ;) ;) ;) No ale trzeba z pogody korzystać :D :D :D

pytac nie musimy bo wszystko jasne ;);););) jak dla mnie przynajmnieju:P:P

Gość a ja dzisiaj
Setunia> coś chyba Ci się pomyliło ;) ;) ;) Bo my się chyba nie znamy-przynajmniej o ile mi wiadomo ;) ;) ;)

Gość a ja dzisiaj
Ale tak naprawdę to ja z kafe znam tylko 3 osoby ;) ;) Więc nie jesteś wyjątkiem ;) ;)

to moze faktycznie mi sie pomylilo bo styl jhakby podobny;) faktycznie wszyscy [prawie wszyscy] samotni na spacerach sa;0

Gość a ja dzisiaj
Setunia> cięzko kogoś poznać tylko przez kafe ;) ;) W razie czego to mnie nie widziałaś- to była taka przerwa obiadowa ;) ;) PS. Będę tu dopiero jak dokończę część pisaną pracy, czyli pewnie w piątek :o :o Bo jak tu siedzę to mam wyrzuty sumienia że nic nie robię :o :o

Gość a ja dzisiaj
A Ty masz w tym czasie rozkręcić towarzystwo :D :D :D

pffffffff a jednak sie nei mylilam:D:D:D:P:P Ciebie bym nie \"poznala\";0 ale ja tu do piatku7 niestety nie moge \'zabawiac\" towarzystwa;) ide zaraz na samotny spacer:P to tak a\'popos tematu;0

hmmm.... dziś nie jest słonecznie :( a wiec samotni ludzie : - siedza na kafe - robią pranie -posprzątlai balkon, podlali kwiatki i sie nimi zopiekowali - nakrzyczeli na golębia ;) - a teraz idą sie kąpać - potem pojeżdza na rowerze - wyrwać jakiegoś przystojniaka :P -wieczorem pojda do muzeum :)

1) Pobudka o 8:30 2) Wykąpałam się, wyprałam włosy 3) Zrobiłam kawe, odpaliłam komputer, poczytałam głupoty na kafe 4) Poszłam pochodzić po mieście ( kupiłam sobie sandały, chociaż wychodząc nie miałam takiego zamiaru ;)) 5) Znowu kafe ;) a potem zobaczy się :D